Kulcsszó keresés /


A drogos alfahím és az Istent játszó pszichiáter egymásnak feszülése...

  • 2019. július 06.

A héten indul Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló mozifilm, a Toxikoma forgatása. Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna alakítja, a film producerei Illés Gabriella és Herendi Gábor lesznek. A mozit Herendi Gábor rendezi, és az alkotók közt van executive producerként Szabó Győző is. A film „a drogos alfahím és az Istent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról" szól.

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: Egy életed van

  • 2019. június 02.

Az élet körforgás. Az évszakok váltakoznak. Forognak. Az ember is foroghat egy darabig. Azután pedig vége a forgásnak. Kevesebb ideje van, mint a Földnek. Sokkal, de sokkal kevesebb. Ha nem figyelünk, elveszünk. És akkor egy szempillantás lesz csupán, ami egyébként több év is lehetne egyetlen nap alatt. Érdemes ismerni magunkat. Érdemes jóban lenni magunkkal. Érdemes figyelnünk Dr. Csernus Imrére, aki mindig jókat mond.

olvass tovább

Színházzal, slammel, inspiráló beszélgetésekkel erősít a Telekom VOLT

  • 2019. április 05.

A Telekom VOLTon - a zene mellett - mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban", részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről. Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett - Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: Drogma

  • 2012. április 21.

Aki függ valamitől, vagy valakitől, vagy egyszerűen csak szembe szeretne nézni saját magával, annak kötelező olvasmány! Így újratöltve is!

olvass tovább

Bevállalja? Bevállalom!

  • 2012. április 12.

A Bevállalja? és a Bevállalom két egészen más aspektusból születtet Dr. Csernus Imre által jegyzett mű, azonban így jó néhány évvel azután a bizonyos nagy vihart kavart műsor után egészen mást is jelenthet, mint akkoriban.

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: Ki nevel a végén?

  • 2012. április 10.

Olyan tények, miszerint a kislányok szívesen választanak pornósztár idolt, vagy hogy idegen környezetben a magyar munkások, ahelyett hogy egy hibát felvállalnának, azonnal bűnbakot keresnek, szinte már meg sem lepi a gyakorlott olvasót.

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: A fájdalom arcai

  • 2012. április 05.

Nem mindegy, hogy az ember hogyan alszik el. Azonnal, vagy forgolódva, nyugodtan, vagy gyötrelmekkel telve… Nem mindegy, hogy a tükörben mit látunk esténként. Mosolyt, vagy gyűrött, szomorú tekintetet…

olvass tovább

Dr. Csernus Imre: A NŐ

  • 2012. március 29.

Nem véletlen, hogy éppen ezzel kezdtem az olvasást. Sorban következnek a recenziók, míg a közeljövőben a kedves olvasó egy interjút olvashat majd a szerzővel, amely minden bizonnyal magában foglalja majd az eddig megjelent könyvek, valamint a tévés szereplések, a pszichiáter és a magánember esszenciáját.

olvass tovább