Kulcsszó keresés /


A csodálatos Cserháti Zsuzsa

  • 2018. június 26.

Cserháti Zsuzsa a napokban ünnepelte volna 70. születésnapját, melyet sajnos már nem élhetett meg. Egyike volt azon énekesnőknek, akik nyitott szívvel érnek mások lelkéhez. Dalait hallgatva mindannyiunban megindul valami. Így most az ő emléke előtt tisztelegve, elhoztuk legszebb számait.

olvass tovább

Cserháti Zuszsa emlékére

  • 2015. július 23.

Cserháti Zsuzsának pusztán a neve hallatára libabőrös leszek. Az énekesnő a vele született őstehetségen kívül, olyan elemi erőt és érzelmeket közvetített a közönség felé, amelyekre kevesen képesek. Éppen ma 12 éve vesztettük őt el, dalai azonban máig a szívünkben élnek.

olvass tovább

Most élsz - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

  • 2014. november 21.

A magyar könnyűzene két legendája, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter annak idején több ízben is együtt alkotott, még duettjük is született. Tehetségük páratlan volt, dalaik és a dalok mondanivalói a mai napig is megállják a helyüket. A két végtelenül mély, érzelmes és szenvedélyes művész nagyságáról és munkásságáról emlékeznek most meg neves művészek egy csodálatos koncerttel.

olvass tovább

Czomba Imre exkluzív!

  • 2013. november 13.

Cserháti Zsuzsa, Nox, Ákos, Experidance. Csak néhány mérföldkő a szinte felsorolhatatlanul sikeres eddigi életműből. Czomba Imre hangjegyei szinte minden művészeti ágban nyomot hagytak, határon innen és túl. A zongorista-zeneszerzővel eddigi életművéről, és legfrissebb terveiről beszélgettünk.

olvass tovább