Kulcsszó keresés /


Top10: frizura ötletek, ha unod az egyszerű copfot

Ha nincs különösebben sok időnk a hajunkkal foglalkozni, akkor jó alternatíva lehet egyszerűen összefogni lófarokba, azonban ha egy kicsit különlegesebb frizurát szeretnél, akkor van pár szuper ötletünk. A legtöbbet egy sietős reggelen is el lehet készíteni, illetve buliban is simán megállják a helyüket!

olvass tovább

Top10: újra hódít a magasan összefogott copf

Azoknak, akik nem szeretnek sokat bíbelődni a hajukkal, jobb szeretik egyszerűen csak összefogni, van egy jó hírünk: ismét nagyon trendi a magasra fogott copf! Lehet egyenes és tökéletesen összefogott, kócos, fonatokkal tarkított, hullámos vagy göndör, az egyetlen szabály, hogy próbáld minél magasabban összefogni. Vízpartra és fesztiválokra egyaránt tökéletes lesz!

olvass tovább

Top10: aktuális kedvencünk az összefogott haj és a frufru

  • 2018. július 30.

A frufru már önmagában karakteressé teszi az arcunkat, sőt az egész megjelenésünket, azonban ez még hangsúlyosabbá tehetjük, ha közben magasan összefogjuk a hajunkat. Úgy gondoljuk, hogy ez elegáns, mégis kissé merész és kihívó külsőt kölcsönöz viselőjének, így csak ajánlani tudjuk, és mindezt kedvenc celebjeink segítségével fogjuk bizonyítani!

olvass tovább

Top10: frizura ötletek Ariana Grande-tól

  • 2017. június 26.

Ariana Grande visszahozta a divatba a szorosan, magasra copfba fogott hajat, és emellett a legfőbb ismertetőjévé is vált. Azonban a mindig kifogástalan stílusú énekesnő- aki lábai előtt a fél világ hever- minden alkalommal különös gondot fordít arra hogy a haja tökéletes legyen, így a születésnapján most tőle hoztunk tíz frizura ötletek.

olvass tovább

Lagerfeld beszólt - Adele reagált!

  • 2012. február 10.

A copfos divatguru szereti Adele munkásságát, de alkatával nincs kibékülve, és ennek hangot is adott. A brit énekesnőt eddig szerencsésen elkerülték a súlyával kapcsolatos ércelődések, de a divatszakma még mindig felemásan áll a "plus size" kérdéshez.

olvass tovább

Avatarszerelem - avagy szerelem az első instára

  • 2011. május 27.

Ez a "love story" egy forró nyári éjszakán Santa Barbarában kezdődött, méghozzá azzal, hogy Tamara Langman segített megölni a Prince Malchezaar néven ismert sárga szemű démont… Amikor a fiatal lány belépett a World of Warcraftba - a világ legnépszerűbb, csak interneten keresztül játszható szerepjátékába -, avatarja, a szőke copfos gnóm, Arixi Fizzlebolt azonnal felkeltette John Bentley, alias Weulfgar McDoal érdeklődését.

olvass tovább

Íme, a szezon legfelkapottabb hajviseletei!

  • 2011. május 17.

Az idei hajtrendek újraélesztették a már feledésbe merült középválasztékot és a méltatlanul hanyagolt lófarkat. Visszatértek a fonatok is, McQueen kifutóján művészi hajköltemények biztosítottak arról, hogy az összetekert hajtincsek ebben a szezonban biztosan helyet követelnek maguknak a legfelkapottabb irányzatok között.

olvass tovább