Kulcsszó keresés /


A Bacardi-Martini termékek kizárólagos hazai forgalmazója lett a Coca-Cola HBC Magyarország

  • 2022. szeptember 05.

A mai nappal a Coca-Cola HBC Magyarország vált a világ legnagyobb magántulajdonban lévő alkoholos italokat gyártó társasága, a Bacardi-Martini meghatározott prémium alkohol márkáinak kizárólagos magyarországi forgalmazójává. Így a vállalat kínálata szeptembertől kilenc új prémium és szuperprémium alkoholmárka mintegy 60 termékével bővül. A Coca-Cola HBC Magyarország tovább fejleszti 24/7 portfólióját és egy újabb lépést tesz annak irányába, hogy vezető disztribútorrá váljon a hazai prémium alkoholok piacán.

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

A Coca-Cola lecseréli a logóját

  • 2013. május 03.

Európában eddig egyedülálló kampányba kezdett a Coca-Cola: a te neved kerül a címkékre. Augusztusig keresztnevekkel és becenevekkel helyettesítik az ikonikus márkanevet a kólás palackokon és a dobozokon.

olvass tovább

Multifunkci-Cola

  • 2013. március 15.

Ital, gyógyszer vagy tisztítószer? A Coca Cola megjelenése óta mindig rejt izgalmakat, a mai napig újabbnál újabb tulajdonságaira derül fény. A közkedvelt üdítő titkos összetételének leírását egy atlantai bank széfjében őrzik, a legenda szerint csak két igazgató ismeri, azonban mindegyik csak a recept felét birtokolja.

olvass tovább

A Coca-Cola három új ruhája

  • 2013. február 18.

Gaultier-t Marc Jacobs váltja. Ez persze nem azt jelenti, hogy Jean Paul átadja divatházában a stafétabotot, csupán a diétás kóla kreatív direktori címét passzolja tovább a Louis Vuitton vezető tervezőjének.

olvass tovább

A salsa

  • 2011. június 19.

A Salsa gyökerei Kubából származnak, de világraszóló népszerűségnek érdeme a New York-i puertoricoiaké. Ez a népszerűség közvetetten igaz, de egyenes következménye az amerikai gazdasági és szociális imperializmusának (McDonalds, Coca Cola, TV, mozi, stb.), de ez esetben talán jó értelemben.

olvass tovább

Karl Lagerfeld és a Coca-Cola Light

  • 2011. április 12.

A Chanel sztártervezője, Karl Lagerfeld tervezi az idei Coca-Cola kampány keretein belül a Coca-Cola light kollekciót. A "Diet Coke Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld" kollekció a vonalaikra ügyelő, stílusos hölgyek számára készül.

olvass tovább

A hello you kollekció a Mono Fashionben

  • 2009. október 26.

Végre kapható a Coca Cola Light és a Use Unused közös kollekciója, a hello you. A kreációk érdekessége, hogy pályázat útján jöttek létre. Bárki részt vehetett  a játékban, a legötletesebb tervek pedig el is készültek.

olvass tovább