Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Chrissy Teigen-től

Chrissy Teigen-t bőven van okunk irigyelni, hiszen John Legend felesége, népszerű modell, ráadásul hihetetlenül jó stílusérzékkel rendelkezik, így egyszerűen nem lehet úgy elcsípni az utcán, hogy ne nézne ki tökéletesen. Azonban irigykedés helyett talán mégis jobb, ha megpróbálunk tanulni tőle.

olvass tovább

Bakancslista: Comói-tó

A Comói-tó az észak-olasz tóvidék egyik gyöngyszeme, és a Garda-tó és a Lago Maggiore után az ország harmadik legnagyobb tava. A legtöbben úgy hallanak róla, mint a híresek és gazdagok kedvelt nyaralóhelye, többek között George Clooneynak is van itt villája, és itt házasodott össze John Legend és Chrissy Teigen is. De jelentem, nem kell multimilliomosnak lenni ahhoz, hogy felderíthesd ezt a csodás tavat és környékét! Mesélem, én hogyan szerveztem meg ezt az utat.

olvass tovább

Ennyit változtak a sztárok az első Instagram fotójuk óta

  • 2016. április 01.

Immáron több mint öt éve örvendeztetheti meg a világ egy Instagram nevű alkalmazáson keresztül különböző fotókkal az arra kíváncsi közönséget. Habár a következő hat ismert embernek a profilja nem ennyire régen aktivizálódott, 2012re azért visszanyúlik az Instagram-történelmük. Összegyűjtöttük a sztárok első képeit, és összevetettük a legfrissebbel. Ennyit változtak ez alatt az idő alatt a celebek:

olvass tovább

Chrissy Teigen imádnivaló kismama stílusa

  • 2016. február 21.

A mindig mosolygós médiasztár, ahogy azt október óta tudjuk, babát vár! Ahogy pocakja kerekedik, úgy irányul rá és kismama stílusára egyre több és több figyelem. Átrágtuk magunkat az elmúlt hónap hétköznapi és hivatalos megjelenésein – a konklúziót lent megtaláljátok!

olvass tovább

10 úttörő szépség 2015-ből

  • 2015. december 18.

2015 a formabontó szépségek éve volt, bár még nincs vége, ezt a tényt már most kijelenthetjük. A szabadság, a liberalizmus, és az elfogadás jegyében új, érdekes nőket köszöntünk és ünneplünk így, szilveszter előtt. Nézzétek meg a listánkat. Ti kit tennétek fel még rá?

olvass tovább