Kulcsszó keresés /


Közeledik a karácsony - Izgalmas helyszín céges rendezvényhez

  • 2019. október 20.

A legtöbb cég életében az év egyik leginkább várt rendezvénye a céges karácsony, amikor kicsit kikapcsolódhatunk, és kötetlenül, laza hangulatban ünnepelhetünk a kollégákkal. Mint a legtöbb esemény esetében, itt is az egyik legfontosabb a megfelelő helyszín kiválasztása, amely esetében nem árt kreatívnak lenni. Gondoltatok már rá, hogy akár a "víz mélyén" is ünnepelhettek?

olvass tovább

Stílusiskola: csinos outfitek decemberre

Decemberben számtalan lehetőségünk van csinos outfitekbe bújni, sőt, vannak olyan események - családi ünnepségek és céges rendezvények- amelyek kifejezetten megkövetelik ezt. Természetesen minden ilyen alkalomra részletesen is ki fogunk térni a jövőben, azonban most olyan összeállításokat gyűjtöttünk össze, amelyek bármely ünnepi eseményen megállják a helyüket.

olvass tovább

Királynők lehetünk a báli szezonban

  • 2011. február 23.

Talán mondanunk sem kell, hogy a február és március eleje hagyományosan a báli szezon ideje és mint rendes divatrajongók, epekedves várjuk az újabb és újabb meghívásokat a különböző bálokra, partikra, céges rendezvényekre és farsangi mulatságokra. Ez az évnek azon időszaka, amikor a legtöbb lehetőségünk nyílik arra, hogy teljes pompánkban tündököljünk. Nézzük, milyen kreációkat álmodtak a tervezők erre az időszakra!

olvass tovább