Kulcsszó keresés /


Legendás sztárpárok, akiket sosem felejtünk el

  • 2017. március 24.

Valamikor elképzelhetetlen volt, hogy Bruce Willis és Demi Moore ne együtt nevelje közös gyermekeiket, vagy Brad Pitt meghallgassa a közvéleményt, és elálljon attól, hogy feleségül vegye Gwyneth Platrowt. És amikor láttuk Angelina Joliet, ahogy éppen felfalja Billy Bob Thorntont, eszünkbe se jutott, hogy a színésznő jó tíz évvel később irgalmas szamaritánus lesz, és nagycsaládos anyuka.

olvass tovább

A legjobb Demi Moore filmek

  • 2014. november 11.

Demi Moore vitathatatlanul kirobbanó formában van, és éppen ma 52 esztendős. Háromszor volt férjnél, elsőként Freddy Moore rockzenésszel keltek egybe, majd Bruce Willis felesége volt, akivel három közös lányuk is született, az utóbbi években pedig a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel alkottak egy párt, akivel azóta szintén elváltak útjaik. Bízunk benne, hogy hamarosan megtalálja a társát, addig is azonban Isten éltesse a gyönyörű színésznőt! Őt ünnepelve összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Májusban jön Doctor House blueslemeze

  • 2011. március 23.

A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sok mindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg - értesült a Lángoló Gitárok blog. Laurie mellett James Belushi, vagy épp Bruce Willis is elismert blues zenész.

olvass tovább

Hasonmás

  • 2009. szeptember 23.

Ha mostanában el akarsz adni egy sci-fit, akkor legyen benne három tényező: robot, sok robot, még több robot. Szegény Asimov is forgatná a szemét, ha látná micsoda sokféleség van Hollywoodban robotika terén. Van itt minden: beszélő, érző, átalakuló, építő, vagy embert elemnek használó robot. Most végre lesz helyettesítő robot is. 

olvass tovább