Kulcsszó keresés /


Amikor egy fél világ figyel - A Super Bowl-on vetített legjobb reklámok

  • 2017. január 29.

Ha egy-egy nagyobb márka lehetőséget kap arra, hogy levetítse egyperces reklámfilmjét a Super Bowl szüneteiben, a készítők minden esetben kitesznek magukért. Milliókat nem sajnálva, világsztárokat szerepeltetve vagy épp egy megható történetet megelevenítve reklámozzák termékeiket. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian emlékeztek arra, mikor Beyoncé, Britney Spears és Pink egy Pepsi reklámban gladiátorokként kántálták a We will rock you-t - következzenek ők, és még kilenc másik emlékezetes reklámfilm a Super Bowlról.

olvass tovább

Hírességek, akik hírességekért rajonganak

  • 2016. május 19.

Nincs is annál szebb, amikor világhírű színészek és énekesnők rajonganak valaki olyanért, aki szintén világhírű. A következő sztárok sztárokért vannak odáig meg vissza, és azt is világgá kürtölték, hogy miért.

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

Képgaléria a '90-es évek sztárpartyjairól

  • 2016. március 15.

Ki ne imádná az 1990-es éveket? Heroin chic, Kate Moss és Johnny Depp ikonikus szerelme, Mickey Mouse Club Britney Spearsszel, Justin Timberlake-kel, Ryan Goslinggal és Christina Aguileraval, az Olsen ikrek gyerekfilmjei, 'N Sync, Destiny's Child, szupermodell generáció, kockás flanelingek, szakadt farmernadrágok, bőrdzsekik, és még napokig sorolhatnám.

olvass tovább

14 felejthetetlen divat-pillanat a '90-es évekből

  • 2016. január 26.

A '90-es évek sokunknak volt meghatározó évtized a fiatalságában. Akkor kamaszodtunk, ezekben az években kezdtük el bontogatni szárnyainkat, és akkor sminkeltük magunkat először, vagy próbálgattuk magunkat a különböző stílusokban. Ez az összeállítás a divattörténelem meghatározó momentumait mutatja be szigorúan 1990-től 2000-ig. Gyertek velünk egy kis nosztalgiára!

olvass tovább

Hírességek a szomszédból

  • 2013. november 13.

Természetes, hogy a tehetsége alapján ítélünk meg egy színésznőt vagy egy énekesnőt, de kíváncsi vagyok mi az oka annak, hogy egy részük a hivatalos megjelenéseken kívül teljes mértékben elzárkózik a külcsínolimpiától.

olvass tovább

Van megoldás a pikkelysömör ellen

  • 2013. május 30.

Britney Spears, Kim Kardashian vagy Leann Rimes is pikkelysömörös, mégsem szenved tőle. És ahogy ezek a gyönyörű nők képesek teljes és tünetmentes életet élni, úgy ez mindenki számára adott lehetőség. A biológiai terápia ingyenes és nem kell hozzá beutaló.

olvass tovább