Kulcsszó keresés /


A 44. születésnapját ünneplő Jennifer Garner legjobb filmjei

  • 2017. április 17.

Jennifer Garnert az Alias című sorozatnak köszönhetően ismerte meg, a Hirtelen 30-nak hála pedig szerette meg igazán a világ. Évekig éltek boldog házasságban Ben Affleck-kel, illetve három gyermeküket is együtt nevelték, ám két évvel ezelőtt robbant a hír, hogy el fognak válni. Mind a mai napig röppennek fel pletykák arról, hogy a színésznő és a színész kibékülnek, azonban jelenleg csak abban az egyben lehetünk biztosak, hogy Jennifer Garner a mai napon ünnepli 44. születésnapját.

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

Mégsem válnak, inkább megmentik a házasságukat egy babával

  • 2015. október 08.

Mára ennél jobb hírt már nem tudunk mondani: Jennifer Garner és Ben Affleck negyedik közös gyermeküket várja, és mégsem adják be a válókeresetet. A pár 10 éve van együtt, a Daredevil forgatásán szerettek egymásba, és kapcsolatukból három gyönyörű gyermek is született: Violett, Samuel, és Seraphina.

olvass tovább

A legjobb Ben Affleck filmek

  • 2015. augusztus 15.

Kevesen tudják, hogy a sármos színész, rendező teljes neve Benjamin Géza Affleck. Középső magyar nevét, szüleinek köszönheti, akik szomszédjuk tiszteletére adták fiúknak a nevet. Ben ma ünnepli 43. születésnapját, ez alkalomból pedig összegyűjtöttük a legjobb filmeket, amiket mindenképp látnotok kell.

olvass tovább

A legirritálóbb szépfiúk a filmtörténetből

  • 2009. február 28.

Minden ember tudja, hogy az élet a legkevésbé sem hasonlít egy romantikus filmre. Már csak azért sem, mert az életben senki sem hasonlít Richard Gere-re, vagy épp Leonard DiCapriora. Persze emiatt a lányok cseppet sem zavartatják magukat, s képesek 253-szor is megnézni a Titanicot, vagy épp a Love Story-t. Előnye viszont, hogy addig mi nyugodtan megnézhetjük a Keresztapát. 253-szorra is...

olvass tovább