Kulcsszó keresés /


Párbeszéd az elméddel – a visszahúzó hang, csak játszik veled

A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a mindennapi életünk során, tudat alatt értelmezzük a felmerülő helyzeteket. Az elménkben fel-fel bukkanó belső hang alakítja a felfogásunkat arról, amit tapasztalunk. Ezek a belső beszélgetéseink lehetnek negatívak, irreálisak és önmegsemmisítőek is. Olyan dolgokat mondunk, mint "Biztosan el fogom hibázni", vagy "nem voltam elég jó”. „Reménytelen vagyok. Haszontalan vagyok”. Ezekkel a mondatokkal máris befolyásoljuk az életünk alakulását.

olvass tovább

4 dolog, amire csak a lelked emlékszik

Az élet olyan kaland, amely tele van fordulatokkal. Egyszer fent, máskor lent, ez már csak ilyen, nem baj hullámzik, csak tanulj meg jól szörfözni. A lelkünk emlékszik. Emlékszik, hogy miért vállaltuk ezt az utat és akkor is erőt ad, amikor mi, már legszívesebben feladnánk mindent. Jobban kéne figyelnünk arra, hogy mit súg nekünk.

olvass tovább

Mit próbál súgni az intuíciónk?

  • 2015. április 18.

Szimpla megérzés? Szerencsés véletlen? Esetleg varázslat? Nos, bármi is pontosan az intuíció, gyakran a legváratlanabb helyzetekben szólal meg. És ez a kis belső hang igen ritkán téved – de vajon mit is próbál üzenni nekünk? Talán azt, hogyan válhatnánk jobb emberré?

olvass tovább

Ismerd meg önmagad!

  • 2015. április 14.

Miért félünk annyira az egyedülléttől? Miért kellene tartanunk a saját gondolatainktól? Miért azt nézzük folyton, hogy mi szimpatikusak vagyunk-e másoknak ahelyett, hogy azt néznénk, ők vajon szimpatikusak-e? Néha érdemes lenne magunkkal is foglalkozni, és a saját belső hangunkat meghallani, hiszen csodálatos dolgok történhetnek!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 15.

  • 2014. március 15.

A mai napon cselekedj ösztönösen, légy önmagad. Ma ápold testedet,, rakj rendet magad köröl,tanulj valamit. Napi megerősítés: hallgatok a belső hangomra, ösztönösen tudom mit kell tennem.

olvass tovább

Párkeresés

  • 2013. június 07.

Hiszem, hogy mindenki megtalálhatja a párját. De ehhez szükség van arra, hogy ne adjuk fel önmagunkat, és tisztában legyünk saját magunkkal. Érdemes nap mint nap feltenni magunknak a kérdést: mire lenne szükségünk, mire vágyunk, mitől lennénk elégedettek, boldogok? Merjünk az ösztöneinkre, érzéseinkre, belső hangunkra hallgatni!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 30.

  • 2012. június 30.

Hiszek a hatodik érzékben. Sőt, a mindennapi rutinomba is beépítettem néhány olyan elemet, amellyel fejleszthetem. Mielőtt kinyitom a postaládát megsaccolom, hogy hány levél van benne. Ha sms-t kapok, előre megtippelem, hogy ki küldte az üzenetet. Az eredmény magáért beszél. Na nem csak a levelek és az sms-ek tekintetében, hanem az élet más területein, amikor tényleg számít és fontos, hogy jó döntést hozzak, számíthatok a belső hangomra.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XX. / Kedd

  • 2012. május 01.

Volt, hogy úgy éreztem senki nem figyel rám, már-már láthatatlan vagyok. Sokat szenvedtem ettől az érzéstől, de abban a pillanatban, amikor nem “kifele mutogatással” fordultam az események felé megláttam, hogy nem a világgal van baj. Én nem tudok magamra figyelni, a belső hangomra, a valódi igényeimre és csupán másoktól szeretném erőszakkal elvenni azt, amivel magamnak tartozom. Azóta, ha rám tör a “nem kapok figyelmet” érzés, becsukom a szemem és szeretettel gondolok magamra, odafigyelek az érzéseimre, a gondolataimra, a vágyaimra és kiderül, hogy “csupán” arra volt szükségem, hogy magamnak fontos legyek.

olvass tovább