Kulcsszó keresés /


„Minden reggel eldönthetem, hogy hogyan élem aznap az életem” – Interjú Mucha Dorkával

Mucha Dorka az a személy, akinek határozott véleménye van mindenről. Aki elsőkönyves író, a 21. század kiadónál jelent meg „Puncs” címmel a regénye. Akinek a könyve pont olyan, amilyen őmaga: tömör és őszinte. Nincsenek nagy barokkos körmondatai, nincsenek nagy klisés megfogalmazásai, egyszerűen letisztult és önazonos. Nem olvastad még a könyvet? No akkor először olvasd el az interjúnkat vele, aztán irány a könyvesbolt!

olvass tovább

39 csodás bár, ahol innod kell életed során!

  • 2016. október 15.

Isteni illatok, ínycsiklandó, könnyen csúszó koktélok, és ésszel fel nem fogható látvány. Néha mindenkinek szüksége van egy kis én-időre, és hihetetlenül szerencsés az az ember, aki az alábbi bárok valamelyikében töltődhet fel. Víz alatt inni, vagy éppen sivatagban naplementét nézve kortyolgatni a legfinomabb italokat? Semmi sem lehetetlen! Jöjjön 39 felejthetetlen bár, amelyért érdemes átutazni a világot!

olvass tovább

15 zseniális trükk hajhullámosításhoz

  • 2015. február 24.

Nem mindenki született barokkos hullámokkal, és nem mindenkinek van lehetősége beszáríttatni a haját, amikor a kedve engedi, így összegyűjtöttünk pár olyan módszert, amivel csodás loknikat varázsolhattok magatoknak!

olvass tovább

Férfiak, akik semmit sem szégyellnek

  • 2014. szeptember 06.

A sikeres férfinak több tipusa létezik. Az egyik csendben építi a karrierjét, inkább intellektuális beállítottságú, érzelmes típus, az a fajta ember, akit nem látni éjszakai bárokban, mert konferenciákra jár, a családi hagyományok szerint él.

olvass tovább

Beyonce virágba borult

  • 2013. június 14.

Beyonce Knowles 'The Mrs. Carter Show' nevű turnéjára az olasz maestro, Roberto Cavalli tervezi a fellépőruhát és a terv már ki is szivárgott a mester kezei alól. A gyönyörű muszlin - selyem öltözék varázslatos barokk - arany hímzéssel díszítette a mester. Mi már nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor megláthatjuk benne ezt a pompázatos énekes-istennőt.

olvass tovább

Új project Budán

  • 2013. február 25.

Ami Pesten a borbárok, a romkocsmák és a kultúrbisztrók egyvelegét jelenti, az Budán összesűrűsödik egy projectben, méghozzá a Spiccprojectben.

olvass tovább