Kulcsszó keresés /


Szerelem akkor és most

  • 2020. december 10.

Tegyük fel, hogy valahol a világban van egy Dóri, akinek a 90-es évek hajnalán, szépsége abszolút csúcsán, egy Bence nevű férfiú udvarolt, aki ma szerető férje és büszke apja két kislányuknak.

olvass tovább

20 alkalom, amikor Kate Middleton úgy öltözött, mint Diana hercegnő

  • 2016. július 24.

Diana hercegnő július elsején ünnepelte volna 55. születésnapját. Diana számos elavult, királyi szokást és hagyományt felrúgott, amit a trónörökös Katalin, cambridge-i hercegné lelkesen folytat. Így nem meglepő, hogy öltözködési stílusukban is fellelhető némi párhuzam, amit az alábbi képgalériában – mindkettejük előtt tisztelegve – be is bizonyítunk nektek.

olvass tovább

A leghíresebb Bond-lányok akkor és most

  • 2016. július 21.

Az 1962-es Dr. No óta sokat változott a világ és a James Bond lányokkal is fordult egyet a föld. A filmek főcímdalait újrahallgatni pedig valóságos időutazás. Összegyűjtöttük a Bond-lányokat Ursula Andresstől Denise Richardsig, azaz egészen a kétezres évekig. Lássuk, ki mennyit változott azóta. Bónuszként mellékeltük a betétdalokat is. James Bond rajongóknak kötelező!

olvass tovább

A szerelem örök- akkor és most

  • 2016. május 21.

Az öregedés egy természetes folyamat, ahogyan az is, hogy minden változik. Az egyetlen, ami mégis közös a most következő kilenc párban az nem más, mint az egymás iránt érzett szeretet. A képek tökéletesen tükrözik, hogy telhetnek el évek, történhet bármi, ha a szerelem valódi, akkor nincsenek korlátok.

olvass tovább

Trónok harca sztárok - Akkor és most

  • 2016. április 21.

Obama elnök már látta a következő évadot, Michiel Huisman parancsra levetkőzik benne (!), mi az? Naná, hogy az egyik kedvenc sorozatunkról, a Trónok harcáról beszélünk. Most megnézheted, hogyan néztek ki a szereplők fiatal korukban.

olvass tovább

Top 4 tavaszi inspiráció az öltözködésben

  • 2016. április 10.

Nagyon tavasz van, és ezen apropóból mi is inspirálódni akarunk. Ez az az évszak, amikor a leginkább kifejezően tudunk öltözködni. Éppen ezért következzen egy "akkor és most" lista, a divat tükrében. Ti melyik szettet viselnétek?

olvass tovább

Akkor és most: a Baywatch sztárjai

  • 2016. március 14.

Gyönyörű nők, sármos férfiak, csodálatos tájak, szívmelengető zenék: Az 1989-ben induló világhírű sorozat hamar berobbant a köztudatba, és sokak kedvencévé vált. Az idei esztendő nagy meglepetéseket tartogat a rajongóknak, hisz most forgatják a Baywatch mozifilmjét. Nosztalgiázás képpen tekintsük meg, hogyan néznek ki a népszerű sorozat sztárjai napjainkban.

olvass tovább

20 sztár, akik a filmvásznon szerettek egymásba

  • 2015. november 19.

Csak ők mondhatják el magukról, hogy az egész világ ismeri első találkozásuk történetét, ugyanis közös forgatásokon találkoztak egymással. Ennél romantikusabb kezdést aligha lehet elképzelni egy házassághoz. Ha nem emlékeznétek rá, hogyan ismerkedett meg Jolie és Pitt, Depp és Heard vagy a többiek, akkor lapozd fel a cikkünket. Fotókat is mellékeltünk akkor és mostról.

olvass tovább