Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Margot Robbie-tól

Margot Robbie a Wall Street farkasa kapcsán került be a köztudatba, majd pedig Harley Quinn kissé őrült karakterét elvállalva, és zseniálisan alakítva vált mindenki abszolút kedvencévé. Mindamellett, hogy gyönyörű és tehetséges, kétségtelen, hogy ízlése is irigylésre méltó, így most a kedvenc szettjeinket gyűjtöttük össze tőle, hogy pár apróságot ti is elleshessetek fantasztikus stílusából.

olvass tovább

Érdekességek Margot Robbie-ról

  • 2014. december 26.

Margot Robbie-nak A Wall Street farkasa hozta meg a világhírt, és azóta is a magazinok hasábjain tündököl folyamatosan. A színésznő nem csak gyönyörű, de elképesztően tehetséges is. Alábbi összeállításunkban róla gyűjtöttünk össze érdekességeket.

olvass tovább

Di Caprio a mi emberünk

  • 2014. január 09.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy napjaink egyik legtehetségesebb és -sokoldalúbb színésze Leonardo Di Caprio. Az Aviátorban nyújtott alakításáért Golden Glode-díjjal jutalmazták, és szívből reméljük, hogy az idei évben az Oscarral járó szobrocskát is elnyeri, A Wall Street farkasa c. filmért, ahol minden képzeletet felülmúlóan brillírozik a filmvásznon. Íme néhány idézet a sármos Leotól:

olvass tovább