Kulcsszó keresés /


Leonardo DiCaprio ezer arca

Nem vagyok egy rajongó típus, de amióta az eszemet tudom csodálom Leonardo DiCaprio munkásságát. Bár a bulvár szereti a magánéletét cincálni, én megmaradnék a filmes profizmusa mellett. Olyan fantasztikus filmekben szerepelt, mint: Egy kosaras naplója, Gilbert Grape, Kapj el, ha tudsz, Véres gyémánt vagy A nagy Gatsby. Ezen kívül természetesen számtalan szuperprodukcióhoz adta tehetségét. Lássunk egy nem megszokott fotó-összeállítást Mr. Dicaprioról, ennek tükrében.

olvass tovább

A 21. századi Gatsby

  • 2013. május 22.

A gazdaglány, az úr, meg a szegényfiú. A tündérmesékben a gazdaglány mindig a szegényfiút választja, ám a valóság sokkal ridegebb és kegyetlenebb az álmoknál. A most debütáló nagy Gatsby története arról a felszínes világról szól, amely száz év távlatából sem vesztette aktualitását.

olvass tovább

Cannes-on a világ szeme

  • 2013. május 17.

Az 1947 óta megrendezésre kerülő, most szám szerint 66. Cannes-i filmfesztivált Baz Luhrmann és Dicaprio A nagy Gatsby-je nyitotta, ami egyben a film hivatalos világpremierjét is jelentette. A Met Gala borzadályai után már kezdtünk aggódni, hogy valami komoly probléma lehet a celebekkel és a divatérzékükkel, de ezt most megcáfolták.

olvass tovább

A nagy Gatsby Pradat visel

  • 2013. május 02.

Van egy film, amit már tavaly október óta várunk. Állítólag ebben a hónapban debütál. A rossznyelvek szerint kifutottak a költségvetésből, mások csak marketingfogásnak nevezik a kitolt premierdátumot. Minden pletyka ellenére, eszeveszettül várjuk A nagy Gatsby-t.

olvass tovább