Kulcsszó keresés /


A zenei titkok titka…

  • 2011. december 01.

Sok-sok remek koncert, sok felejthetetlenül túlfűtött este, és mégis, talán most következik az, ami még nem volt! A Peet Project pénteken mutatja be új anyagát az u26 klubban. Noha többször is vendégeink voltak itt nálunk, érdemes még egyszer bepillantani a kulisszák mögé, mielőtt felmegy a képzeletbeli függöny!

olvass tovább

Smooth Jazz Ünnep a javából

  • 2011. november 17.

Grover Washington Jr. emlékzenekar a Gödörben 2011. 11. 11.-én. Persze ez így túl egyszerű…Itt, néhány mondatban szinte lehetetlen visszaadni azt a vidám, könnyed, csuklóból eljátszott, mégis fantasztikus muzsikát, amelyet a csapat évről-évre megrendezendő nagykoncertjein nyújt.

olvass tovább

Smooth Jazz Ünnep Gödörben november 11-én

  • 2011. november 08.

A Grover Washington Junior emlékzenekar nem csupán a nagyszerű szaxofonosnak állít emléket, hanem azt a küldetéstudatot fogalmazta meg önmagának, hogy igenis visszaviszi az igényes zenét a széles közönséghez, és a nagyszerű muzsikával tovább meri tágítani az egyébként folyamatosan csupán könnyűnek mondott, ám inkább sekélyesnek nevezhető dolgokkal támadott hallójáratokat. Lássuk hogyan és mire készülnek a roppant energikus fiatal szaxofonos Albert Zoltán vezetésével.

olvass tovább

Interjú: Ezer fok, és stenk!!! - A Peet Project Rorschachban…

  • 2011. október 20.

A Peet Projectet nem kell bemutatni azoknak, akik valamennyire is járatosak a hazai smooth jazz világában. Azonban a stlusbéli nagyvilágot érdemes talán tágítani, illetve bepillantást nyerni olyan kulisszák mögé, amelyek itthon még ismeretlenek. Vas Gyula dobossal néhány szót váltottunk arról, hogy miként is kerültek egy kis svájci klubba, ahol láthatóan és hallhatóan szinte csak szakértők és rajongók ültek a nézőtéren, és ahol a tulaj sem rest kifejezni háláját azoknak, akik a szokásosnál is jobban játszanak.

olvass tovább