Kulcsszó keresés /


Divatbemutató a Louvre-ban

  • 2012. június 16.

Ha divat, akkor Párizs és ha már Párizs, akkor az Eiffel-torony vagy a Louvre. Így gondolkozott Massimilliano Giornetti a Salvatore Ferragamo divatház vezető tervezője is, amikor új 2013-as resort kollekció bemutatóját a múzeum ódon falai közé álmodta.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo, a látnok

  • 2012. június 14.

Manapság, ha meghalljuk Salvatore Ferragamo nevét elsősorban parfümök és ruhák jutnak az eszünkbe, ám a divatház története egyedi cipőkkel kezdődött az 1910-es évek közepén.

olvass tovább

Parfüm újdonságok

  • 2012. február 16.

Illatot ugyanolyan körültekintően kell választani, mint ruhát, hiszen állhat remekül, de lehet tőlünk idegen is. Kint még javában tél van, de az illatkreátorok már most gondoskodtak arról, hogy legyen miből választanunk a tavasz beköszöntével.

olvass tovább

Vissza a természethez!

  • 2010. november 17.

Bár már nyakig benne vagyunk az őszben, az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, élvezhettük az őszi tavaszt. Hamarosan azonban nem kerülhetjük el a hideget, így ha nem frissítettük eddig a ruhatárunkat, akkor ehhez nyújtunk most segítséget. Lesz miből válogatni, a tervezők fantáziája szárnyakra kapott idén és elhalmozták a divatbarátokat kreatív megoldásokkal és anyagokkal. Összeállításunk első része következik.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 27.

Massimiliano Giornetti, a Salvatore Ferragamo ház főtervezője a második női kollekciójának bemutatója előtt elmondta, hogy az ihletet és az inspirációt, a hangulatot a hatvanas évek végéről hozta magával. A konkrétum pedig A medence című francia film, Alain Delon-nal és Romy Schneider-rel. A helyszín St. Tropez, az időpont 1969.

olvass tovább

Milan Fashion Week: Salvatore Ferragamo

  • 2010. március 01.

Meleg őszi színek, kötött mellények, pulcsik, sálak, sapkák, sok-sok bőr, gyönyörű csizmák, nem hivalkodó kiegészítők... klasszikus formák, határtalan elegancia. Röviden ez a Salvatore Ferragamo őszi/téli kollekciója.

olvass tovább