Kulcsszó keresés /


Állatminta és virágmotívum

  • 2014. február 27.

Állatminták virágmotívummal kombinálva a Roberto Cavalli Junior tavaszi, nyári kollekciójában. Lehengerlő elegancia. Elég néhány pillantás vetni a lookbookra, máris érezzük, hogy tele van ez a szezon is energiával! Rendkívül színes, élénk, vidám.

olvass tovább

Cavalli Kids - Angyalok és Démonok

  • 2013. november 05.

Roberto Cavalli idei gyerekruha kollekciójában az állat és virágminták dominálnak legfőképp, melyek keveredése is megtalálható egy-egy darabban. A kampány méltón kapta meg idén az „Angyalok és Démonok” elnevezést, mely tükrözi a márka jellemzőit, a feltűnő mintákat és érdekesebbnél érdekesebb vidám darabokat. Az idei trend a fiúk esetében kissé visszafogottabbra sikerült, a kötött pulcsik, halvány színek jellemzőek, de itt is megjelennek az állatminták. A vagány leopárdminták a halvány rózsaszínnel keverve egyszerre nyújtanak vagány és nőies hatást.

olvass tovább

NY Kids Fashion Week

  • 2013. október 15.

Október 5-6 -i hétvégén került megrendezésre a Vogue Bambini és a Petite Parade által közösen megrendezett első New York Kids Fashion Week, melyen olyan híres nagy márkák képviseltették magukat, mint Junior Gaultier, Roberto Cavalli, a Little Marc Jacobs vagy épp a Diesel. Az eseményen olyan hírességek is részt vettek, mint Heidi Klum - ő kollekcióját is felvonultatta, vagy P. Diddy, akinek lányai is megjelentek a kifutón.

olvass tovább

Beyonce virágba borult

  • 2013. június 14.

Beyonce Knowles 'The Mrs. Carter Show' nevű turnéjára az olasz maestro, Roberto Cavalli tervezi a fellépőruhát és a terv már ki is szivárgott a mester kezei alól. A gyönyörű muszlin - selyem öltözék varázslatos barokk - arany hímzéssel díszítette a mester. Mi már nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor megláthatjuk benne ezt a pompázatos énekes-istennőt.

olvass tovább

Lagerfeld egyszerűen nevetséges

  • 2013. április 16.

Karl Lagerfeldről, a divatvilág gonosz királyáról köztudott, hogy előszeretettel szól be közkedvelt hírességeknek, javarészt indokolatlanul, ezáltal rengetegszer túllőve azon a bizonyos célon. Most azonban ő kapott a nyakába egy adag savat. S hogy megérdemelte – e őkegyelme?

olvass tovább

Sanremo 2012

  • 2012. február 18.

Bár a filmes és zenei díjátadók, illetve a két nagy divathét eseményei a dominánsak, nem szabad megfeledkeznünk a 62. Sanremo Fesztiválról sem. Olaszország legnívósabb televíziós gálájáról, amely számos olasz ajkú világsztárt indított el pályáján.

olvass tovább

Csemegézzünk! Íme, 5 csúcsmárka tavaszi kínálata

  • 2012. január 25.

Vészesen közeledik a tavasz, így megnéztük, hogy milyen ruhákat találunk Victoria Beckham, Donna Karan, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, s a Balenciaga 2012-es tavaszi kínálatában. Dőljünk hát hátra, s csemegézzünk a tervezők ruhakölteményei között!

olvass tovább

Cipőmustra: Roberto Cavalli 2011 ősz – 2012 tél

  • 2011. október 31.

Nem csak a Roberto Cavalli által fémjelzett ruhák népszerűek a sztárok világában, hanem a lábbelik is. A luxusmárkának az őszi – téli cipőkollekciójában is ötvöződik minőség és a szépség, legyen szó cipőről, bokacsizmáról, csizmáról.

olvass tovább