Kulcsszó keresés /


'Inkább legyen harminc perc csodálatos, mint az egész élet semmi különös.' Idézetek Julia Roberts-től

  • 2020. november 07.

A gyönyörű Julia Roberts-től számtalan fantasztikus alkotást láthattunk már. Az átütő sikert a Micsoda nő című film hozta meg számára 1990-ben Richard Gere mellett. Mi rajongunk a színésznőért és ez nem csak filmes karaktereinek köszönhető, hanem annak is, hogy mind a mai napig önazonos marad. Így most lássunk tőle néhány gondolatot.

olvass tovább

„Ha szeretsz valakit, minél hamarább mondd el neki, mert lehet holnap késő lesz.” - Idézetek Julia Roberts-től

  • 2019. augusztus 02.

A gyönyörű színésznőtől számtalan fantasztikus alkotást láthattunk már. Az átütő sikert a Micsoda nő című film hozta meg számára 1990-ben Richard Gere mellett. Julia Roberts nem csak szépségéről, de intelligenciájáról is híres. Így most tőle gyűjtöttük össze azokat a bölcsességeket, melyek jól jöhetnek számunkra is útravalónak.

olvass tovább

Amit eddig nem tudtál Richard Gere-ről

  • 2016. június 27.

Richard Gere, Robert Redfordhoz hasonlóan, valószínűleg még hetvenévesen is szívdöglesztő lesz, és a Micsoda nő! megkapó Edwardjaként fog a női szívekben élni. Most elárulunk róla néhány izgalmas infót, amit eddig talán nem tudtál róla.

olvass tovább

A legjobb Richard Gere mozik

  • 2015. augusztus 31.

A Pretty womannel világhírűvé vált színész ma ünnepli 66. születésnapját és mi ezen okból összeválogattuk a legkedvesebb romantikus filmjeit. Nektek melyik a kedvencetek?

olvass tovább

Richard Gere micsoda nője

  • 2014. április 20.

A Pepsi reklámarca és az egyik legfelkapottabb szupermodell volt a 80-as évek végén, a felső ajka felett található anyajeggyel lett számunkra még különlegesebb, ez lett a védjegye is. Cindy Crawfordra, a gyönyörű, természetes szépségre mindannyian emlékszünk, de vajon a jóképű sármőrrel, a „Micsoda nő Edwardjával", Richard Gere-rel kötött házasságára is?

olvass tovább

Mozi: Álcák csapdája

  • 2011. november 29.

Richard Gere főszereplésével, december 1-től láthatjuk a mozikban az Álcák csapdája című filmet. Az alkotásban Gere kivételesen nem a szívtipró szerepében, hanem egy veterán zsaru szerepében látható.

olvass tovább

A legirritálóbb szépfiúk a filmtörténetből

  • 2009. február 28.

Minden ember tudja, hogy az élet a legkevésbé sem hasonlít egy romantikus filmre. Már csak azért sem, mert az életben senki sem hasonlít Richard Gere-re, vagy épp Leonard DiCapriora. Persze emiatt a lányok cseppet sem zavartatják magukat, s képesek 253-szor is megnézni a Titanicot, vagy épp a Love Story-t. Előnye viszont, hogy addig mi nyugodtan megnézhetjük a Keresztapát. 253-szorra is...

olvass tovább