Kulcsszó keresés /


'Mindenki azt kapja meg az életben, amit elég bátor kérni.' Idézetek Oprah Winfrey-től

  • 2019. február 06.

Oprah Winfrey az a nő, aki sokunkat inspirál életútját tekintve. Mélyszegénységből tört fel a csúcsra, a legnagyobb sztárok közé, és valljuk be újradefiniálta a mai nőről alkotott képet is. Manapság az egyik legbefolyásosabb asszonyként tartják számon. A napokban ünnepelte 65. születésnapját. Ezen apropóból elhoztunk tőle néhány motiváló idézetet.

olvass tovább

Tetőtől talpig feketében a vörös szőnyegen - a 75. Golden Globe gála nyertesei

  • 2018. január 08.

A sztárok szinte kivétel nélkül tetőtől talpig feketében érkeztek a 75. Golden Globe díjátadóra, illetve rengetegen viselték a "Time's Up"-kitűzőt, mindezzel jelezve, hogy tenni akarnak a szexuális zaklatások és a nemek közti egyenlőtlenségek ellen. Oprah Winfrey kapta meg a Cecil B. DeMille életműdíjat, a köszönőbeszédek nagy részében szó esett a #meetoo-ról, illetve természetesen Trumppal is piszkálódtak kicsit. Íme a nyertesek listája!

olvass tovább

Isten éltessen Oprah Winfrey!

  • 2014. január 30.

Oprah Winfrey, az amerikaiak kedvenc műsorvezető asszonya éppen január 29-én ünnepli 60. születésnapját! A show-woman kirobbanó formában van, jó pár évet letagadhatna korából. Hírnevét a The Oprah Winfrey Show hozta meg 1986-ban, amely egy az Államokban futó beszélgető-műsor volt egészen 2011-ig. A XX. és XXI. század leggazdagabb és legbefolyásosabb amerikai személyiségei közé tartozik.

olvass tovább

Lance Armstrong exkluzív

  • 2013. január 18.

Lance Armstrong, a doppingvádak miatt örökre eltiltott legendás kerékpáros az Oprah Winfrey-vel készült interjújában beszél először részletesen eltiltása óta.

olvass tovább