Kulcsszó keresés /


Az utca embere jobban fest, mint egy manöken - Őrült jó streetstyle outfiteket a New York Fashion Weekről

Ha szabad ennyire bátor kijelentést tenni, akkor azt mondom, hogy a mostani őszi, new york-i utcaképben mászkáló hölgyek szebben festenek, mint a manökenek a divathetek kifutóin. Szóval elképesztően stílusos emberek jöttek megnézni a jövő nyári kollekciókat. Ergo, lehet, hogy az utca népe jobban menti át magának a divatot, mint azt elsőre gondolnánk?

olvass tovább

A legjobb outfitek a New York Fashion Weekről

Az igaz, hogy csak most kezdtük az őszi/téli szezont, de a tervezők mindig egy lépéssel előttünk járnak, Az őszi divatheteken tehát már a jövő nyári tavaszi/nyári kollekcióikat mutatják be. Elöljáróban annyit csak, hogy lezser, fiatalos és sikkes lesz az új trend. Mi pedig már most imádjuk. Ezek a kedvenceink:

olvass tovább

Utópia: nagyvárosi irodisták

  • 2013. február 25.

Michael Kors megálmodta a jövő irodista nemzedékét. Határozott, figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban figyelemreméltó típusról beszélünk. Igaz, még nem kell kapszulákkal táplálkoznunk, de a jövő a divatban már elkezdődött.

olvass tovább

A karika szemüveg az új wayfarer

  • 2012. február 20.

Több nyáron keresztül hódított a Ray Ban "wayfarer" típusú szemüveg, ahogy a klasszikus "aviator" is szuper menőnek számít és számított. Egy újabb fazon terjedt el a sztárok és modellek körében, ez pedig nem más, mint a karika alakú verzió.

olvass tovább