Kulcsszó keresés /


Milan Fashion Week: az utolsó D&G kollekció

  • 2011. szeptember 27.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana úgy döntött, hogy a fiatalosabb D&G vonalat megszüntetik, pontosabban beolvasztják a Dolce & Gabbana márkajelzés alá. A Milánóban tartott divathéten mutatkozott be az utolsó D&G kollekció.

olvass tovább

Milan Fashion Week: Brioni, Aqualino Rimondi, Marco de Vincenzo, Versus

  • 2010. szeptember 27.

A Milánói Divathét esetén nem beszélhetünk gyengébb, vagy erősebb napokról. Egyszerűen mindegyik színvonalas, itt a világhírű házak egymásnak adják a kilincset. Így volt ez tegnap is. Szűk kereteinkbe csupán egy kis ízelítőre van lehetőségünk, de ígérjük, jövő nyárig mindegyik kollekció kap egy külön cikket.

olvass tovább

A Fendi 2011-es tavasz/nyári kollekciója a Milan Fashion Week-en

  • 2010. szeptember 24.

Karl Lagerfeld és Silvia Venturini Fendi együttműködése meghozta rég várt gyümölcsét, így a Milan Fashion Week közönsége egyöntetű lelkesedése mellett mutatkozott be az új Fendi. Lagerfeld-t nem lehet azzal vádolni, hogy az érzékiség és romantika embere lenne, de Venturini személyisége mintha múzsa lett volna számára is, így lett 2011 tavasz Fendi-je a napsütés, a vidámság, a langyos tengerparti partik és a Riviéra kollekciója. Adjuk.

olvass tovább

Milan Fashion Week - Roberto Cavalli

  • 2010. március 02.

Roberto Cavalli őszi/téli kollekciójából sem hiányoznak az állatminták és a szőrös dolgok, legyen szó akár egy kabátujjról, vagy egy nyitott orrú csizmáról. A kifutón többségében túlzsúfolt összeállításokat láthatunk, így ha lenne is egy-két jobban sikerült ruhadarab, akkor is nehéz lenne észrevenni.

olvass tovább

Milan Fashion Week - Bottega Veneta

  • 2010. március 01.

A Bottega Veneta őszi/téli ruháinak domináns színe a fekete lesz, más színt csak elvétve találni a kollekcióban. Sok a bőrből készült ruha is: kabátok, nadrágok, comb középig érő csizmák, stb.

olvass tovább

Milan Fashion Week: Salvatore Ferragamo

  • 2010. március 01.

Meleg őszi színek, kötött mellények, pulcsik, sálak, sapkák, sok-sok bőr, gyönyörű csizmák, nem hivalkodó kiegészítők... klasszikus formák, határtalan elegancia. Röviden ez a Salvatore Ferragamo őszi/téli kollekciója.

olvass tovább