Kulcsszó keresés /


Ígéretes meglepetések az idei Gombold újrán

  • 2015. október 15.

A Várkert bazár adott otthont a Mercedes Benz Central European Fashion Weekkel egybekötve az idei év Gombold újra! pályázatának, ahol megnézhettük a húsz döntőbe jutott tervezőt. Kiválasztotta (és díjazta) a zsűri is a kedvencét, meg mi is. Az eredmény teljesen különbözik, de ugyebár ez nem jelent semmit, hiszen a döntősök egytől-egyig zseniálisak voltak. Jó, volt olyan, ami annyira nem tetszett nekünk.

olvass tovább

66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább

7 ok, hogy miért érdemes kilátogatni a Mercedes Benz Fashion Week-re

  • 2015. szeptember 29.

Már nekünk is van igazi fashion weekünk. Ha nem is egy teljes hétig tart, egy hétvége erejéig valóban megvalósítják azt a szervezők, amellyel Magyarország felzárkózik a nagyok sorába. A következő hétvégén megrendezésre kerülő esemény főtámogatója a Mercedes, és a korábbi évekből jól ismert Gombold újra! nevű tehetségkutató verseny győztesei is itt kerülnek majd bemutatásra. De lássuk, miért érdemes még kilátogatni!

olvass tovább

New York FW, első napi összefoglaló

  • 2010. szeptember 10.

Az első nap összeállítása a Bensoni-val, a Nicholas K.-val, Christian Siriano-val és Richard Chai Love-val. A New York Fashion Week (finnyásabb marketingeseknek: Mercedes Benz Fashion Week) első napja komoly és színvonalas kínálatot hozott, ebből szemezgettünk, természetesen a teljesség igénye nélkül.

olvass tovább

110 milliós G osztály a Brabustól

  • 2010. március 23.

Az alapmodell, amiből készítette a Brabus cég, az a Mercedes Benz G. A motorja 6.233 ccm, ami azt jelenti, hogy 700 lóerős ez a "fenevad". 100 km/órás sebességre 4.3 másodperc alatt gyorsul fel. Maximális sebessége pedig 240 km/óra.

olvass tovább