Kulcsszó keresés /


Budapesten koncertezik Hans Zimmer

  • 2021. június 01.

Budapest is bekerült Hans Zimmer európai turnéjának helyszínei közé – jelentette be a Semmel Concerts és RCI Global. Az Oscar-, Grammy-, és Golden Globe díjas zeneszerző 2022. március 03. napján ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

olvass tovább

Évadzáró legendás olasz pályán

  • 2020. november 12.

Egy különleges és legendás pályán zárta az idei versenyévadot a Gender Racing Team. Monza mellett az Autodromo Nazionale Motodromo az olasz TopJet F2000 Italian Formula Trophy rendezvényén vendégeskedett a Derexler Formel Cup mezőnye, mely versenysorozatban a GRT is szinte minden futamon rajthoz állt az idén.

olvass tovább

OLASZ FINÁLÉ A LEGAUTÓSPORTOSABB VADASPARKBAN

  • 2020. november 09.

A Gender Racing 2020-as szezonja a kezdetekhez hasonlóan a Drexler Formel Cupban végződik, melynek az utolsó bajnoki fordulóját a legendás Monza-i versenypályán tartják ezen a hétvégén. A járványhelyzet újbóli fokozódása ellenére az osztrák sorozat még meg tudja rendezni a hétvégén az évadzáró bajnoki fordulóját a gyönyörű vadasparkban fekvő Monza-i versenypályán.

olvass tovább

BRNO-ban már bajnoki címekért küzdöttek a GRT újoncai

  • 2020. szeptember 18.

Szeptember első hétvégéjén rendezték a Masaryk Racing Days versenyhétvégéjét a Cseh országi Brno-ban ahol természetesen a Gender Racing két fiatal versenyzője is rajthoz állt a szlovák versenyhétvégéhez hasonló felállásban. Berta Benjámin a sikeres előző hétvégi Imolában teljesített DREXLER Formel Cup hétvége után itt is a megszokott F4-essel, míg Oliver Michl a Slovakiaringen versenyben is kipróbált és futamgyőzelmet hozó Formula Renault 2.0 –val vágott neki a Cseh pályának.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 13.

  • 2014. június 13.

A mai napon vesd el a magot szerető Földanyánknak, tégy valamit érte... Ma a 10 milliószoros teremtő napon gondold át a felelősségedet, mindenről és mindenkiről beszélj szépen, gondolj jót, mert csak azt kaphatod vissza, amit adsz. Napi megerősítés: a gondolataimmal, érzéseimmel csak azt teremtem, amit megtörténtté akarok tenni, a világban és életemben.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 1.

  • 2013. augusztus 01.

A mai napon minden a te oldaladon, melletted áll. Alkoss amit csak szeretnél. Ma szórakozz, pihenj, táncolj, zenélj,kapcsolódj ki. Napi megerősítés: Minden tevékenységemmel csodákat teremtek életembe.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 20.

  • 2012. december 20.

A mai nap együttműködésre szólít fel a közösséggel, kapcsolódj az egységhez. A mai nap tennivalók, intézkedések napja. Napi megerősítés: Megélem az Egységet a külső belső világgal, örömmel cselekszem.

olvass tovább

Ismét Spice Girls láz

  • 2012. február 17.

A hír igaz! Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell és Victoria Beckham eleget tesznek a Királynő kérésének: a június 4.-én esedékes Jubileumi Gyémánt ünnepségen újra egyesülnek. Sőt, ha minden igaz a londoni olimpiai játékokon is fellépnek majd, mint a szigetország egykori legdrágább exportcikkei. Ennek örömére megidézzük régi stílusukat, ruháikat, és átültetjük őket a 2012-es trendeknek megfelelően. Fűszerezd be Te is a tavaszi ruhatárad!

olvass tovább