Kulcsszó keresés /


PEPPERMINT – A bosszú angyala

  • 2018. július 21.

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.

olvass tovább

A 44. születésnapját ünneplő Jennifer Garner legjobb filmjei

  • 2017. április 17.

Jennifer Garnert az Alias című sorozatnak köszönhetően ismerte meg, a Hirtelen 30-nak hála pedig szerette meg igazán a világ. Évekig éltek boldog házasságban Ben Affleck-kel, illetve három gyermeküket is együtt nevelték, ám két évvel ezelőtt robbant a hír, hogy el fognak válni. Mind a mai napig röppennek fel pletykák arról, hogy a színésznő és a színész kibékülnek, azonban jelenleg csak abban az egyben lehetünk biztosak, hogy Jennifer Garner a mai napon ünnepli 44. születésnapját.

olvass tovább

Mégsem válnak, inkább megmentik a házasságukat egy babával

  • 2015. október 08.

Mára ennél jobb hírt már nem tudunk mondani: Jennifer Garner és Ben Affleck negyedik közös gyermeküket várja, és mégsem adják be a válókeresetet. A pár 10 éve van együtt, a Daredevil forgatásán szerettek egymásba, és kapcsolatukból három gyönyörű gyermek is született: Violett, Samuel, és Seraphina.

olvass tovább

Oscar díj: Ékszerek csillogása

  • 2009. február 23.

Az Oscar díj átadása mindig kiemelt esemény marad a filmes világban. Ugyanakkor a filmek mellett legalább akkora jelentősége van a ruháknak és a kiegészítőknek. Lássuk ki mit hordott az eseményen.

olvass tovább