Kulcsszó keresés /


Az élet Balin

Úgy döntöttem, nem próbálom meg A-tól Z-ig elmesélni, mi mindent csináltam napról napra Balin az elmúlt, picit több, mint egy hétben, hanem összeszedek egy pár apró dolgot, amelyekre emlékezni szeretnék majd hónapok múlva, mikor a BKV büntetést befizetve duzzogok Budapesten, és kell majd egy kis lélekerősítés.

olvass tovább

12 lélegzetelállító kép az egzotikus Baliról

Indonézia valószínűleg a legtöbb olyan ember bakancslistáján szerepel, aki szeret utazni, és különleges helyekre látogatni. Kifejezetten vonzó lehet a kulturális és etnikai sokszínűsége mellett az, hogy az évi középhőmérséklet 26-27°C. Ha a valóságban nem is, de lélekben most mind elhagyhatjuk a zord, havas, hideg időt, és képzeletbeli utazást tehetünk a napsütötte, egzotikus Balira a most következő képek segítségével.

olvass tovább

A 15 legjobb dolog Balin

Bali számomra a nagybetűs Paradicsom. Gyakorlatilag bármi érdekeljen is, legyen az kultúra és történelem, vagy éppen túrázás, szörf, jóga, netán gasztronómia, vagy éppen csak egy gyönyörű tengerparti henyélésre vágysz, Balin mindezt megtalálod. Az itt töltött heteim életem legjobbjai közé tartoznak, úgyhogy nehéz volt “csak” 15 csúcspontot megnevezni, de talán mégis ezek voltak a legkiemelkedőbbek számomra:

olvass tovább

Uluwatu - Bali legszebb temploma

  • 2014. április 23.

Balit méltán nevezik az „Istenek szigetének”, ugyanis valóban a világ egyik legmisztikusabb és legcsodásabb helye. Meg tudjuk érteni az isteneket, ha Indonéziának ezt a csodás szigetét választották lakóhelyüknek. Rengeteg mesébe illő templomot is találhatunk itt, innen ered az a találó elnevezés, amellyel Balit illetik: az „Ezer templom szigete”.

olvass tovább

Bali, az istenek és a démonok szigete

  • 2009. december 01.

Bali szigete mindenkire hatással van, pozitív, feltöltő és letisztító élménnyel. Talán ezért is választják oly sokan utazásuk célpontjának. Minden szempontból a legmegfelelőbb pároknak, családoknak, cégeknek, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

olvass tovább