Kulcsszó keresés /


9 lecke az életről, amire a Grace klinika tanított meg minket

A sorozatok között, a Grace klinika már őskövületnek számít: 2005 óta követjük nyomon a Grey Sloan Memorial kórház mindennapjait, és még mindig nem unjuk. A karakterek már a szívünkhöz nőttek, akikkel együtt érzünk életük napos és kevésbé napos szakaszaiban is. Íme kilenc életbölcsesség, amelyet a sorozatnak köszönhetően megtanultunk az évek során.

olvass tovább

Kérdések, amiket feltennél a jövendőbelidnek

  • 2015. május 12.

Néhány hónappal ezelőtt randiztam egy sráccal, aki nem néz tévét. Soha. Hajnali CSI-részek, esti híradó, és borzasztó dél-amerikai szappanoperák kilőve, mint lehetséges közös téma. Az sem elhanyagolandó, hogy én, személy szerint szeretek tévézni. Persze, nem a Családi titkok és hasonló színvonalú kabarékra gondolok, de ki ne látta volna a Grace klinika összes évadát és szurkolt volna úgy amblokk a nyálas szerelemért? Egyébként rendes srác volt, a baj nem ezzel volt.

olvass tovább

A legjobb Katherine Heigl mozik

  • 2014. november 24.

Az éppen ma 36 éves Katherine Heiglt a Grace klinika című sorozatból ismerhetjük, melyért Emmy-díjjal is megjutalmazták. Mióta azonban kilépett a drámasorozatból, nem láttuk igazán komoly hangvételű filmekben, inkább csak könnyed, szórakoztató romkomokban. Születésnapja alkalmából ezek közül gyűjtöttük össze a legjobbat.

olvass tovább