Kulcsszó keresés /


Kedvenc kreációink a születésnapos Giorgio Armani-tól

  • 2018. július 11.

Giorgio Armani az egyik legismertebb és legsikeresebb olasz tervező. Kezdetben orvos szeretett volna lenni, így két évig tanult az egyetemen, de ezt követően -a világ szerencséjére- Milánóba költözött, ahol előbb kirakatrendezőként, majd beszerzőként dolgozott, 1975-ben pedig megalapította az Armani márkát. A vörös szőnyeget el sem tudnánk képzelni a kreációi nélkül, így születésnapja alkalmából a kedvenceinket gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Armani SkinCare - A tökéletes bőr titka

  • 2011. december 09.

Giorgio Armani neve egyet jelent a luxussal, a kifinomultsággal, az olasz temperamentummal és a tökéletességgel. A márka bőrápoló termékcsaládjának használata különleges összetevői következtében finomabb bőrfelszínt, ragyogó arcot, teltebb arcot eredményeznek. A Giorgio Armani SkinCare szépségnagykövete, Megan Fox porcelánbőre bizonyítja: tényleg létezik az Armani bőr…

olvass tovább

Armani szálloda az Észak-Kaukázusban? Érdekes...

  • 2011. január 28.

Egy biztos. Szerettem volna ott lenni azon az igazgatósági ülésen, ahol Giorgio Armani fejéből kipattant ötletét megosztotta cégének vezetőivel és tanácsadóival. Könnyen magunk elé képzelhetünk egy tucatnyi hüledező arcot és leesett gondosan borotvált állat...

olvass tovább

Biztosra ment az Emporio Armani

  • 2010. október 21.

A következő szezonban is biztosra megy Giorgio Armani, a 2011-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciója ugyanis követi az eddig bevált receptet. A minimalista megjelenés, a nagyvilági nő stílusjegyeivel látta el a kollekció darabjait, melyeknek senki sem tud ellenállni és biztosra vehetjük, hogy több szezon múltával is megállják majd a helyüket, ha visszapörgetjük a divat időszámítását.

olvass tovább

Az Acqua Di Gioia az öröm esszenciája.

  • 2010. szeptember 03.

Az ACQUA DI GIOIA a Nőt és a Természetet ünnepli, olyan üdítő kikapcsolódást ígérve, amely minden érzéket felkelt. Azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgio Armani feltöltődik energiával, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, olyan anyagot alkotva, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi.

olvass tovább