Kulcsszó keresés /


Jazzy Fesztivál

  • 2016. augusztus 05.

Rendhagyó, rendkívüli és egyedülálló. Ez lesz idén a 6. Jazzy Fesztivál, amely szeptember 15 és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint Candy Dulfer, Geszti Produkció, a Random Trip szuperválogatottja valamint St. Martin. A koncerteknek a MoM Sport és a MoM Kulturális Központ ad helyet.

olvass tovább

Üzenet a jelenből - Interjú Geszti Péterrel

  • 2012. szeptember 21.

Nem csak új ötleteiről, munkáiról beszélgettünk, szóba került kultúránk, a sok panasz, az elpazarolt energiák. Geszti Péter látja, honnan erednek a közös problémák, és azon van, hogy egy kis mosolyt csaljon búskomor társadalmunk arcára.

olvass tovább

Közösen komatálaztak a Nemzeti Vágta sztárjai

  • 2011. július 07.

Idén is hazánk legnépszerűbb sztárjai állnak a Nemzeti Vágta rajtvonalához. A Lázár Fivérek és Geszti Péter egy családias hangulatú piknik alkalmával, finomságokkal teli, barátságot jelképező komatállal hívta meg a hírességeket a Vágtán való részvételre, így a jótékonysági sztárfutamra, a kocsitoló és fogathajtó versenyre, valamint a dámalovaglásra

olvass tovább

Geszti Péter kapja a Magyar Könnyűzenéért Díjat

  • 2011. május 10.

Geszti Péter kapja a Magyar Könnyűzenéért Díjat a június 10-iki budapesti VIVA Comet gálán a Papp László Budapest Sportarénában; a zenetelevízió idén hatodszor ítélte oda az elismerést. A VIVA Comet díjait Németországban, Magyarországon és Lengyelországban adják át minden évben; a magyar elismeréseket tizenegyedszer.

olvass tovább