Kulcsszó keresés /


Szeretettel Anyák Napjára!

  • 2011. május 01.

Ajándékozza meg édesanyját egy olyan kedvességgel, amit örökké nagy becsben fog tartani: egy szeretettel készített idő- és értékálló FREY WILLE-ékszerrel. Ékszereink egyszerre idézik fel a régi idők csillogását, minden más ékszerkészítő műhelynél kifinomultabban, érzékletesebben álmodják meg mestereink a klasszikus művészeti alkotásokat, a tűzzománc technológiát és a legendás, svájci óragyártásból ismert pontosságot magukba foglaló műremekeket. Olyan ajándékok lehetnek ezek, melyek minden édesanya szívéhez közel állnak.

olvass tovább

Megújuló művészet: A FREY WILLE a Sky Courton

  • 2011. április 19.

A FREY WILLE mindig is nagy gondot fordított arra, hogy művészi értékkel gazdagított ékszereit méltó környezetben mutassa meg a szépre éhes vásárlóinak. Ám ahogyan különleges tűzzománc technológiával készülő órái, karkötői, fülbevalói és nyakékei sem tűrik el a mindennapok szürkeségét, és újra meg újra életörömöt, szabadságot és szeretetet sugároznak viselőjükre, úgy a FREY WILLE sem hajlandó arra, hogy unalmas, színtelen és lélekszürkítő környezetben fogadja az érdeklődőket.

olvass tovább

Secret Love - Lépjünk be a Valentin-nap bűvöletébe!

  • 2011. február 03.

Mágikus világba csalogat a tűzzománc ékszereket készítő osztrák manufaktúra, a FREY WILLE. Azt már megszokhattuk tőle, hogy minden egyes termékével a kitörő életörömet hirdeti, de most, a Valentin-nap közeledtével valami mással, valami újjal kedveskedik a patinás cég a rajongóinak. Bálint ünnepén, a nemzetközileg Valentin-napként tisztelt jeles napon a romantika letépi láncait, és erre biztatja a híveit is.

olvass tovább

Frey Wille Csillogás

  • 2010. december 16.

Valami igazán különleges meglepetéssel kíván örömet szerezni szeretteinek? A karácsonyt megelőző időszakban a Frey Wille több kollekciója is 30%-os kedvezménnyel kapható.

olvass tovább

Álom és valóság

  • 2010. november 04.

Vajon milyen lehet nyitott szemmel álmodni? Talán sokakat foglalkoztatott ez a kérdés gyermekkorukban, különösen azokban a pillanatokban, amikor az álom és az ébrenlét közötti sáv finoman kezdett elmosódni. FREY WILLE ékszerbemutató Klimt tiszteletére.

olvass tovább