Kulcsszó keresés /


50 lány közül válogatott Puskás Peti

  • 2014. június 23.

Irigylésre méltó helyzetbe került Puskás Peti, ugyanis egy egész napig élvezhette a legszebb lányok társaságát. Az énekes azonban nemcsak a látványban gyönyörködött, de szigorúan pontozott is, ugyanis a Miss Balaton 2014 második válogatóján Iszak Esztivel és Dukai Reginával együtt zsűrizte a versenyzőket. Az ítészek mellett a lányok sorsát a rajongók is alakíthatják, hiszen két versenyző a Facebook szavazás alapján jut tovább.

olvass tovább

Elbűvölő kirándulás a Selyemúton

  • 2013. június 21.

A Swarovski 2013. június 11-én ünnepelte új, 2013/2014-es őszi-téli kollekcióját, a “Secret Treasures”-t Budapesten, médiaszemélyiségek, üzletfelek, divatdiktátorok és sztárok egész seregével. Az eseményen megjelent például Radics Gigi, Dukai Regina, D. Tóth Kriszta, Görög Zita, Makány Márta, Vágó Réka, Oltai Kata, Tolvai Renáta és Müller Attila.

olvass tovább

Csipkekarkötő-varázslat

  • 2013. május 29.

A nyár legnagyobb slágerének ígérkezik a Cruciani C csipkekarkötő-varázslat, amely Olaszországból indulva utazza be a Földet és idén tavassszal nálunk is hatalmas hódításba kezdett.

olvass tovább

Zenéről, kreativitásról és trendekről Dukai Reginával

  • 2012. május 24.

Dukai Reginát mindig a celebek közé sorolják, amely kifejezés hazánkban sokszor pejoratív értelmet nyer. Regina mégis szerencsés, hiszen óriási rajongó tábora van, sikeres, és több lábon áll: műsort vezet, ruhát tervez és énekel is. Kisugárzása, őszinte mosolya, tehetsége, kommunikációs készsége, kedves hangja és lénye biztosíték arra, hogy léteznek még bájos lányok, a szó szoros értelmében. Nem számít, hogy egy ország ismeri a nevét, megmaradt egy közvetlen, vidám, szerény lánynak.

olvass tovább

Debreczeni Zita igazi kincsre lelt

  • 2011. november 22.

Az újra felhasználás modern és trendi. Éppen ezért hirdette meg a Glamour magazin Gardróbfrissítését, amelyre több száz ruha érkezett. A hazai hírességek is megváltak régi kedvenc darabjaiktól. Az egy napig nyitvatartó popup üzletben és a sztár-ruhák árverezésén több, mint egy millió forint folyt be, ami a fiatal divattervezőket támogatja. Debreczeni Zita felajánlásán túl maga is vásárolt.

olvass tovább