Kulcsszó keresés /


Bakancslista: Dubaj

Pár éve már a low-cost légitársaságok közül a Wizzairnek is van járata Budapest és Dubai között. Illetve 2015 májusától teljes körű vízummentességet élveznek 90 napot nem meghaladó tartózkodás esetén a magyar állampolgárok az Egyesült Arab Emírségekben, így jelentősen egyszerűbb lett az utazás a magyar turisták számára az utóbbi időben. Lássuk miket érdemes megnézni!

olvass tovább

Keret Dubaiban

  • 2013. november 29.

Dubai mindig is híres volt a túlzásokról és a fantáziák világát itt meg is valósítják, legyen itt szó, fedett téli komplexumról vagy óriás építményekről. Legújabb jelképe a 150 méter magas ablakkeret formájú épület lehet, amit hamarosan elkezdenek építeni és átadását 2015-re tervezik.

olvass tovább

Az Atlantisz mégsem süllyedt el

  • 2013. július 28.

Dubai, sokaknak az álmok városa, ahol hihetetlen építményekkel és luxuskörülményekkel kecsegtetnek bennünket. Dubai a '90-es évek elején hozta meg azon stratégiai döntését, hogy a turisztika egyik legmeghatározóbb szereplője lesz. Jól döntött! Mostanra egy olyan metropolisszá nőtte ki magát a puszta homokból, amely máshoz nem hasonlítható hotelekkel, nevezetes építészettel és világszínvonalú szórakoztató és sporteseményekkel bír.

olvass tovább

24-karátos iPad Mini

  • 2012. december 12.

Ha már unod az Apple „sima” iPad Minijét, akkor az aranybevonatú termékeket kínáló Gold & Co. London megoldására van szükséged.

olvass tovább

Szédülés a Budapest-Moszkva-Dubai tengelyen

  • 2012. január 01.

Ha egy film Budapestről indít, máris megdobban az ember szíve, persze ha van ideje lüktetni, illetve van esély túlpörögni a vásznat. Persze totális képzavar, ha nem filmben lennénk, de aki rajong a megfoghatatlan összeesküvésekért, annak a sorozat előző darabjai is ott sorakoznak a polcán.

olvass tovább

Luxushajóval az Indiai-óceánon

  • 2011. március 21.

Egy vastag hitelkártya és más semmi. Ennyi kell egy luxushajóúthoz. A világ összes táját be lehet járni az úszó luxushotelekkel. A magyarok számára legújabb ajánlat a Dubai-India útvonal.

olvass tovább

Utazás a csúcsra: Burdzs Kalifa

  • 2011. január 04.

Pontosan tavaly, 2010. január 4-én adták át a világ legmagasabb épületét, sokak szerint a világ legnagyszerűbb mérnöki csúcsteljesítményét, sokak szerint inkább a megalománia és a kompenzáció jelképét. Akár előbbi, akár utóbbi megállapítást érezzük magunkénak, egy biztos. A Burdzs Kalifa állni fog egy darabig, és ha a gazdasági válsággal még sokáig szöszmötölünk, akkor a világ legmagasabb épülete marad jó ideig.

olvass tovább