Kulcsszó keresés /


Top10: stílustippek Demi Moore-tól

Demi Moore-ról joggal gondolhatjuk, hogy talán sosem fog megöregedni, hiszen valahányszor a közönség elé lép, mindig kifogástalanul néz ki, így nem véletlen, ha szeretnénk tőle ellesni néhány stílustippet. Mutatjuk a kedvenc outfit-jeinket tőle!

olvass tovább

Legendás sztárpárok, akiket sosem felejtünk el

  • 2017. március 24.

Valamikor elképzelhetetlen volt, hogy Bruce Willis és Demi Moore ne együtt nevelje közös gyermekeiket, vagy Brad Pitt meghallgassa a közvéleményt, és elálljon attól, hogy feleségül vegye Gwyneth Platrowt. És amikor láttuk Angelina Joliet, ahogy éppen felfalja Billy Bob Thorntont, eszünkbe se jutott, hogy a színésznő jó tíz évvel később irgalmas szamaritánus lesz, és nagycsaládos anyuka.

olvass tovább

Lehull a lepel Hollywood klimaxos díváinak titkáról!

  • 2015. március 04.

Gondolta volna, hogy Jane Seymour, az egykori Bond lány már a hatvanas éveit tapossa és Demi Moore is bőven elmúlt 50 éves, csakúgy, mint a még mindig szexi Monica Belucci? Hollywood változó korban lévő, vagy azt éppen elhagyó gyönyörű sztárjai a természetes gyógymódokban hisznek. A menopauzával járó súlyfelesleget, hőhullámokat, érzelmi instabilitást és egyéb tüneteket hormongyógyszerek helyett természetes módon kezelik, fotóikat elnézegetve nem kis sikerrel. Mi állhat a titkos fiatalság hátterében?

olvass tovább

A legjobb Demi Moore filmek

  • 2014. november 11.

Demi Moore vitathatatlanul kirobbanó formában van, és éppen ma 52 esztendős. Háromszor volt férjnél, elsőként Freddy Moore rockzenésszel keltek egybe, majd Bruce Willis felesége volt, akivel három közös lányuk is született, az utóbbi években pedig a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel alkottak egy párt, akivel azóta szintén elváltak útjaik. Bízunk benne, hogy hamarosan megtalálja a társát, addig is azonban Isten éltesse a gyönyörű színésznőt! Őt ünnepelve összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Békülnek a sértett celebek

  • 2012. május 31.

Rihanna és Chris Brown bántalmazás, Demi Moore és Ashton Kutcher , valamint Kate Moss és Pete Doherty csalfaság miatt szakítottak. Most mégis azt csicseregték a madarak...

olvass tovább