Kulcsszó keresés /


5 dolog, ami arra utal, hogy bizony csak szexre kellesz

Mind a mai napig megosztó kérdés, hogy létezik-e férfi és nő között barátság, illetve az is egyre több problémát jelent, hogy egy viszony mikortól számít kapcsolatnak, honnan lehet tudni, hogy mély érzelmekről van szó, vagy egyszerűen csak a testi vágyak kielégítéséről. Kétségtelen, hogy gyakran félrecsúszik a kommunikáció, még akkor is, ha abban csak két ember vesz részt, így előfordulhat, hogy kissé félreértitek egymást, és miközben te már az esküvőt és a közös gyerekeket tervezgeted, a másik csak arra tud gondolni, hogy mikor bújtok ismét ágyba. Íme 5 dolog, ami alapján jó eséllyel gondolhatod, hogy a másik csak és kizárólag azt akarja…

olvass tovább

Csak szexre kellesz

Manapság az ismerkedés teljesen más, mint a régi időkben. Ritka az udvarlási folyamat, és ritka az, hogy küzdeni akarjanak egy nő kegyeiért. Helyette vannak éjszakai hívások, üzenetek: "Gyere át!" , "Átmegyek". És bár ismerkedni könnyebb, mély kapcsolatot kiépíteni annál nehezebb. A könnyű kalandokat követően pedig a kijózanító másnapon, jönnek a kérdések, miért csak ennyire kellettem?

olvass tovább

Csak szexre kellesz!

  • 2011. február 07.

Biztos mindenkinek ismerős a „friends with benefits” kifejezés, azaz barátság mindenféle extrával. Minden bizonnyal ez minden férfi álma. De Natalie Portman tolmácsolásában megtudhatjuk, hogy egyben a nők vágya is. De mégis mi a helyzet akkor, ha a csinibaba exed épp a saját apádnál talál vigaszt? A választ Ashton Kutcher és Natalie Portman párosa szállítja.

olvass tovább