Kulcsszó keresés /


Karl Lagerfeld örök múzsája - Claudia Schiffer 47 éves

A nagy szupermodell-generáció nemcsak hogy felnőtt, és manapság viszonylag kevés modellmunkákat vállalnak. Ha néha visszatérnek a kifutóra egy különleges meghívás miatt, vagy egy visszautasíthatatlan kampányfotózás erejéig, akkor is csak ámulunk, mennyire gyönyörűek még mindig. Claudia Schiffer is ebben a generációban vált világhírűvé. És nem mellékesen ma ünnepli 47. születésnapját. Isten éltessen Claudia!

olvass tovább

A hiúság a legegészségesebb dolog a világon – idézetek Karl Lagerfeldtől

Karl Lagerfeld Németországban született, azonban húszas évei elején Párizsba költözött, ahol azóta is él és alkot.A 83 éves tervező leginkább dioptriás napszemüvegéről, és jellegzetes lófarokba kötött hajáról ismert. A Chanel vezető tervezője volt, álmodott meg kollekciót a Chloé-nak, dolgozott a Tommy Hilfiger, Balmain, Fendi, Valentino, illetve a H&M márkával is. A szigorú elveiről ismert férfi fedezte és futtatta fel többek között Claudia Schiffert. Nyilatkozatai mindig meglehetősen velősre és kritikusra sikerülnek, melyekből érezni lehet, hogy mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amin nem igen hajlandó változtatni. Következzenek most a legjobb idézetek Karl Lagerfeldtől.

olvass tovább

Csúcsformában 40 után is

  • 2012. március 31.

Megállt az idő, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Claudia Schiffer új kampányképei. 23 év után a német szupermodell újra Guess farmerba bújt.

olvass tovább

Claudia örök

  • 2011. június 08.

A varázslatos Claudia Schiffer új fotósorozattal jelentkezett, s ahogy az már lenni szokott, ha ő az utóbbi években modellmunkára adja a fejét, valamilyen nagy dobásra számítunk.

olvass tovább

Claudia Schiffer pózol a D&G-nek és YSL-nek

  • 2009. január 31.

A visszatérő Szupermodell, akit egy rövid ideje mi is nyomon követünk, egyáltalán nem mutatja jelét bármiféle hanyatlásnak. Kilendülve az őszből, az új 2009-es Tavaszi/Nyári reklámkampányok ölnek a híres arcok megszerzéséért.

olvass tovább