Kulcsszó keresés /


Titokzatos, borostyánnal átszőtt kalandozás

Az utazás- még ha nem is külföldön kalandozik az ember- mindig váratlan fordulatokat és ígéretes, sokszor felejthetetlen élményeket tartogat. Nem csak feltöltődünk általa, hanem jobb embernek is érezzük magunkat a világunk járása közben. Bármerre is visz a lábunk, folyamatosan azt érzékeljük, hogy csodákba botlunk.

olvass tovább

Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban

  • 2016. május 25.

Idén rendeznek utoljára sörfesztivált a Budai Várban. Az Oroszlános udvarban még csapra verik a hordókat, de a vár egyedi környezetét ezután egy ideig biztosan nem élvezhetik a látogatók. A fesztivál éppen ezért számos újdonságot ígér a legnagyobb sörgyáraktól, importőröktől és a kedvelt kézműves sörüzemektől, a választékot idén is lehetetlen lesz végigkóstolni.

olvass tovább

Vigyázz! Kész! Bor!

  • 2014. szeptember 02.

A borról már évezredek óta tudja az ember, hogy mértékkel fogyasztva számos jótékony hatással rendelkezik. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. 23. Budavári Borfesztivál, 2014. szeptember 10-14. között a Budai Vár teraszain.

olvass tovább

A legjobb augusztusi programok

  • 2013. augusztus 01.

Evés, ivás, kultúra és vásárlás, na meg sok napsütés – jut mindenből bőven, csak győzd a kilométereket a Börzsönytől a Mecsekig, Parndorftól a Budai Várig!

olvass tovább

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

  • 2011. október 05.

A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint vérpezsdítő zene várja a látogatókat a Budai Várban október 6-9 között, ahová idén Oroszországot és annak nemzeti italát, a vodkát hívták meg vendégségbe.

olvass tovább

Édes Napok csokoládé- és édességfesztivál a Budai Várban

  • 2011. szeptember 15.

Ha gasztronómiai fesztiválokról van szó, nem lehet okunk panaszra, ugyanis mostanság szinte minden hétvégére jut 2-3 ilyen. De valahogy a desszerteket eddig elhanyagolták, a csokoládé köré pedig alig szerveznek fesztivált. Szeptemberben viszont jön az Édes Napok fesztivál, ami kizárólag a csokiról és az édességről szól majd.

olvass tovább

Vasárnapig bulival vár a Budai Vár

  • 2011. augusztus 18.

A Budavári Palota minden évben 4 napon keresztül az ország figyelmének középpontjában áll. Vasárnapig bárki megtekintheti a népművészek hagyományos találkozóját, ahol most a boré lesz az egyik főszerep.

olvass tovább