Kulcsszó keresés /


Top10: Ashton Kutcher, az örök kedvencünk

Ashton Kutcher-ért már hosszú évek óta rajongunk töretlen lelkesedéssel, és azt kell mondanunk, hogy ő is azok közé a férfiak közé tartozik, akiknek kifejezetten jól áll a kor. Cseppet sem meglepő, hogy a gyönyörű színésznő, Mila Kunis férje, akivel már 4 éve élnek boldog házasságban. Születésnapja alkalmából kedvenc képeinket gyűjtöttük össze róla!

olvass tovább

Top10: frizura ötletek Mila Kunis-tól

Mila Kunis tehetséges, gyönyörű, és kifejezetten szórakoztató, és ha mindez nem lenne elég, hogy irigyeljük, még Ashton Kutcher felesége is. A mai napon a születésnapját ünneplő színésznő stílusát több alkalommal is kiveséztük már, azonban most a legjobb frizura ötleteit vettük sorra.

olvass tovább

Nagy SAG Awards gif challenge - 2017-es kiadás

Tegnap este rendezték meg a 23. Screen Actors Guild Awards-ot, azaz a SAG díjátadó gálát, amely sokkal inkább szólt a Trump ellenes felszólalásokról, mint a szép ruhákról és a filmekről. Többek között például Ashton Kutcher is felszólalt az új elnök menekültellenes politikája ellen: "A feleségem a hidegháború közepén, menekült vízummal jött ebbe az országba. Forr a vérem!" A díjazottak beszédeit érdemes végighallgatni, nagyon úgy fest, hogy az idei gála-szezont ez a hangulat uralja majd. De mi most foglalkozzunk az est sokkal szebb oldalával, az estélyi ruhákkal. Íme a listánk:

olvass tovább

Isten éltessen Ashton Kutcher!

  • 2016. február 07.

Ashton Kutcher még mindig ügyeletes kölyökképű szívtipró, noha éppen ma tölti be 37. életévét. A jóképű színész születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet és a legjobb filmjeit is.

olvass tovább

Sztárok elfeledett modellkarrierjei

  • 2015. november 11.

A legnagyobb színészek is kezdték valahol és valahogy, ők például modellként. Persze nem mindannyian büszkélkedhetnek csodás fotókkal, némelyik láttán valószínűleg még maguknak a sztároknak is mosolyra húzódik a szája.

olvass tovább

A legjobb Demi Moore filmek

  • 2014. november 11.

Demi Moore vitathatatlanul kirobbanó formában van, és éppen ma 52 esztendős. Háromszor volt férjnél, elsőként Freddy Moore rockzenésszel keltek egybe, majd Bruce Willis felesége volt, akivel három közös lányuk is született, az utóbbi években pedig a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel alkottak egy párt, akivel azóta szintén elváltak útjaik. Bízunk benne, hogy hamarosan megtalálja a társát, addig is azonban Isten éltesse a gyönyörű színésznőt! Őt ünnepelve összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Ashton Kutcher bemutatta a kislányát

  • 2014. október 03.

Szeptember 30-án Mila Kunis életet adott közös kislányuknak Ashton Kutcher-rel. A baba nevét tegnap hozták nyilvánosságra. Mindenki egészséges és mérhetetlenül boldogok. Gratulálunk nekik!

olvass tovább

Békülnek a sértett celebek

  • 2012. május 31.

Rihanna és Chris Brown bántalmazás, Demi Moore és Ashton Kutcher , valamint Kate Moss és Pete Doherty csalfaság miatt szakítottak. Most mégis azt csicseregték a madarak...

olvass tovább

Csak szexre kellesz!

  • 2011. február 07.

Biztos mindenkinek ismerős a „friends with benefits” kifejezés, azaz barátság mindenféle extrával. Minden bizonnyal ez minden férfi álma. De Natalie Portman tolmácsolásában megtudhatjuk, hogy egyben a nők vágya is. De mégis mi a helyzet akkor, ha a csinibaba exed épp a saját apádnál talál vigaszt? A választ Ashton Kutcher és Natalie Portman párosa szállítja.

olvass tovább