Kulcsszó keresés /


Kosztümös szicíliai maffiasorozatot hoz az Epic Drama

  • 2019. február 25.

70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők és bűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó. A rejtélysorozat a 20. századi, sokáig csak legendának hitt maffia működését és kibogozhatatlan szálait mutatja be, olykor hírhedt személyek megidézésével is. A március 2-án rajtoló szombat esti program főszereplője Kim Ross Stuart, de kiemelkedő a „homlokcsapkodós” Marco Leonardi alakítása is.

olvass tovább

Képgaléria a '70-es évek divatjáról

Trapéznadrágok, miniszoknyák, platform, magasszárú csizmák, forrónacik, vállakat szabadon hagyó felsők. Olyan nevek, mint Jean Shrimpton vagy Twiggy, és olyan divatházak felvirágzása, mint a Dior vagy a Paco Rabanne. És nektek még mi jut eszetekbe az 1970-es évekről?

olvass tovább

Hódító 70-es évek

  • 2016. november 28.

Platform cipők, combközépig érő csizmák, báránybőr kabátok és hippi stílus. Ezek azok az alapdarabok, melyek ma sem hiányozhatnak a ruhásszekrényből, de több mint négy évtizeddel ezelőtt már megelőztek minket a divat nagyágyúi. Képgalériánkban bemutatjuk az akkori legütősebb trendeket. Éljenek a 70-es évek!

olvass tovább

A '60-as évek divatikonjai

  • 2016. november 05.

Míg a tavaszi-nyári szezonban a ’70-es évek overálljai, turbánjai, trapéznadrágjai és papucscipői hódítottak, az őszi-téli szezonban még régebbről merítettek inspirációt a divatházak, jönnek az 1960-as évek kulcsdarabjai!

olvass tovább

A Levi’s® újra divatba hozza a trapéz farmert

  • 2012. február 01.

Minden lánynak érdemes most újra körülnéznie a szülei szekrényében is, mert a 70-es évek trapéz fazonját a Levi’s® idén újra divatba hozza. Nem csak a nadrágok esetében lesz divatos ez a szabás, de divatosak a trapéz- inspirálta egyéb termékek is, mint például a trapéz ruha vagy a trapézszabású overáll.

olvass tovább

Sofia Coppola és Louis Vuitton közös 2012-es szexi kollekciója

  • 2011. október 20.

Sofia Coppola már a tavalyi Velencei Filmfesztiválon is dolgozott Louis Vuittonnal egy pár modell erejéig, de most a 2012-es kollekció, teljes mértékben közös munka gyümölcse. A 60-as, 70-es éveket idéző rövid tunikák, tengerészmintás pizsama nadrágok, magas derekú bőr és gyapjú szoknyák, egyenes szabású térdnadrágok találhatók ebben a portfólióban

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Lacoll

  • 2011. február 04.

A Lacoll 2011 tavasz-nyári kollekciója a 70-es évekbe röpít vissza. Mint mindig, a finom, nőies de egyszerű vonalak uralkodnak a kollekcióban, mig az anyagok között a pamut, len, csipke es a selyemé volt a főszerep. A kollekció fő színei a fehér, a tiszta víz, a barack. Az egyszerű farmerektől a koktél ruhákig, minden megtalálható a kollekcióban.

olvass tovább