Kulcsszó keresés /


11 dolog, amit megbánunk a harmincas éveinkben

  • 2022. június 15.

Huszonévesen képesek vagyunk fejest ugrani abba a bizonyos élet nevű valamibe, hogy mindent, de tényleg mindent megtapasztalhassunk. A legjobb azonban az, ha képesek vagyunk mások hibáiból is tanulni és nem visszük mindenáron vásárra a saját bőrünket. Ha közeledsz a 30-as álom, vagy inkább rémálom határhoz, sok mindent átértékelsz magadban. Íme, néhány dolog, amin minden 30-as nő átesik!

olvass tovább

6 ruha, amit 30 felett mellőzni kéne

  • 2017. április 13.

25 és 30 között igazából nincs nagy különbség. Mégis, valahol mélyen történik egy nagy ugrás, amitől a nő érzi: valami megváltozott. Nincs mese, bele kell törődni a felnőtté válás gyötrelmes állapotába. Az érettség nyomot hagy, így ha valaki még harminc után is foggal-körömmel ragaszkodik a tinilányoknak való külsőségekhez, olykor nevetséges hatást kelthet. Mutatjuk hát, mit érdemes elkerülni, hogy érett, komoly nő képét kelthesd, hiszen haladni a saját korunkkal egyáltalán nem rossz dolog.

olvass tovább

Elmúltál 30? Akkor másképp kell fogyókúráznod!

  • 2017. február 18.

A fogyás bármely életkorban hatalmas kihívás, de 30 felett sokkal könnyebben kúsznak ránk a kilók, ugyanakkor nehezebb tőlük megszabadulni. A női lét egyik legszebb, egyben legkritikusabb időszaka a harmincas életkor, mert általában rengeteg mindent csinálunk egyszerre. Gyerekeket szülünk, karriert építünk, és közben fontos, éltető, aktív motorja szeretnénk maradni a családi életnek is.

olvass tovább