Kulcsszó keresés /


A Fendi 2011-es tavasz/nyári kollekciója a Milan Fashion Week-en

  • 2010. szeptember 24.

Karl Lagerfeld és Silvia Venturini Fendi együttműködése meghozta rég várt gyümölcsét, így a Milan Fashion Week közönsége egyöntetű lelkesedése mellett mutatkozott be az új Fendi. Lagerfeld-t nem lehet azzal vádolni, hogy az érzékiség és romantika embere lenne, de Venturini személyisége mintha múzsa lett volna számára is, így lett 2011 tavasz Fendi-je a napsütés, a vidámság, a langyos tengerparti partik és a Riviéra kollekciója. Adjuk.

olvass tovább

London Fashion Week 2010 - 3. nap

  • 2010. szeptember 21.

A divathét harmadik napján olyan tervezőkkel találkozhattunk, mint a Basso and Broke, Mary Katrantzou, Margaret Howel, Jasper Conran, Michael van der Ham, Antonio Berardi, vagy épp Vivienne Westwood.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább

New York Fashion Week - beharangozó

  • 2010. szeptember 07.

Ha szeptember, akkor ismét érkeznek a jövő évi tavasz/nyári ready to wear, franciás ízlésű olvasóinknak prêt-à-porter bemutatók. A négy nagy (New York, London, Milánó, Párizs) közül elsőként ismét New York mutatkozik be. A divat "Super Bowl-jának" is nevezett tengerentúli esemény idén is kimagasló minőségűnek ígérkezik, 2011 tavasz/nyári kollekcióval, Ázsia, Dél-Amerika, Európa, és persze az Egyesült Államok legjobb divattervezőivel.

olvass tovább