Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: dobd fel az őszi outfiteket narancssárgával

  • 2017. október 17.

Idén nem csak az őszi dekoráció részeként mutat jól a narancssárga, hanem jó ötlet lehet a ruhatárunkba is beépíteni ezt a csodás színt, ami bármilyen összeállítást feldob, és melegséget sugároz. Ezzel a színnel egészen biztosan illeni fogsz az őszi környezetbe, ezt most be is bizonyítjuk a galériánk segítségével!

olvass tovább

Otthoni dekor ötletek őszre

Éppen itt az ideje elengednünk a napsütéses, forró nyarat, és teljesen ráhangolódni a kissé borús, ám gyönyörű színeket felsorakoztató őszre. Ilyenkor érdemes a dekorációt is kissé módosítani az otthonunkban, hogy még meghittebb pillanatokat tölthessünk otthon, amikor nem szívesen mozdulunk ki. Ehhez hoztunk most tíz remek ötletet, amit meg is mutatunk a képgalériánkban!

olvass tovább

9 gyönyörű őszi fotó egy lengyel erdőről

Az ősz kétségtelenül az egyik legszebb hónap, ugyanis a természet olyan varázslatosan szép színeket vonultat fel, amelyeket naphosszat lehet csodálni. Ebben az évben az anyatermészet egészen kegyes hozzánk, és annak ellenére, hogy már november eleje van, még mindig nem érkezett meg az igazi csípős hideg, így jobb, ha minden alkalmat kihasználunk egy kis túrázásra, vagy egyszerűen csak egy kellemes erdei sétára. Ha erre valamiért nincs időnk vagy lehetőségünk, nézzük végig a most következő, a Lengyelországban található Zloty Plotok-ban készült képeket, hiszen a szívet melengetően gyönyörű képeknek köszönhetően egyből a csodás őszi természetben érezhetjük magunkat.

olvass tovább

Hogyan csempésszük be az őszt a gyerekszobába?

  • 2015. szeptember 09.

Ha a naptárnak nem is akarunk hinni, az időjárásnak sajnos kénytelenek vagyunk: bizony, itt van az ősz. A gyerekek elindultak az iskolába és az óvodába, mi pedig elővehetjük a vastagabb ruhákat. De ne szomorkodjunk, mert ez jó okot ad a változtatásra. Dobjuk fel saját és gyermekeink hangulatát azzal, hogy őszi díszbe öltöztetjük otthonunkat. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amikkel az évszak csodálatos, mély színeivel dekorálhatunk.

olvass tovább

Mini outfit - ne tűnj el őszi vidámság

  • 2013. november 29.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! Ma összeállításunkban az őszi színek vidámságát szeretnénk még itt tartani a hideg decemberben.

olvass tovább

A meleg otthon színei

  • 2011. október 25.

Már javában benne vagyunk az őszben, de még egyáltalán nem késő az otthonunkat - a természethez hasonlóan - őszi színekbe öltöztetni. Használjuk hát a színek erejét!

olvass tovább

Milan Fashion Week: Salvatore Ferragamo

  • 2010. március 01.

Meleg őszi színek, kötött mellények, pulcsik, sálak, sapkák, sok-sok bőr, gyönyörű csizmák, nem hivalkodó kiegészítők... klasszikus formák, határtalan elegancia. Röviden ez a Salvatore Ferragamo őszi/téli kollekciója.

olvass tovább