Kulcsszó keresés /


Beszélgetés az állat- és környezetvédelemről a Tropicariumban

  • 2019. december 19.

Napjainkban szerencsére egyre nagyobb figyelem fordul a környezet- és állatvédelem felé, amiről kijelenthetjük, hogy nem lehet eleget beszélni, hiszen egy nagyon is égető és fontos témáról van szó. Ezúttal a Tropicariumban próbálták felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre!

olvass tovább

Ötödik alkalommal osztotta ki a Szent Gertrúd díjakat a Macskaárvaház Alapítvány

  • 2018. december 12.

A Felis Hungarica az idei év utolsó nemzetközi macskakiállítását rendezte meg december 8-án és 9-én a China Martban. Két nap alatt 16 ország 300-nál is több cicáját tekinthették meg a látogatók. Az eseményen immár ötödik alkalommal osztotta ki a Macskaárvaház Alapítvány a Szent Gertrúd díjat azok részére, akik tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak az állatvédelem fejlődéséhez. Az alapítvány természetesen nem csak díjakkal, hanem gazdira váró cicákkal érkezett az eseményre, így számos kisállat lelt új otthonra.

olvass tovább

Állatvédelem - Amivel az év minden napján érdemes foglalkozni

  • 2018. november 13.

Napjainkban talán már nagyobb hangsúly helyeződik rá, azonban még mindig nem beszélünk eleget az állatvédelemről. Pedig tökéletesen megmutatja egy társadalom helyzetét és normáit az, hogy hogyan viszonyul a körülötte lévő környezethez, a természethez, az állatokhoz. Nagyon fontos, hogy erről ne csak évente egyszer, az állatok világnapján beszéljünk, hanem minél inkább próbáljuk a mindennapjaink részévé tenni, hogy odafigyeljünk azokra, akik nem képesek magukat megvédeni.

olvass tovább

A boldog állatokért

Egy háziállat jó hatással van ránk, emberekre, kicsikre és nagyokra egyaránt. Nem hiába hívják a kutyát az ember legjobb barátjának, és én sem ok nélkül sietek haza izgatottan, várva, hogy újra láthassam kedvencemet. Nem titkolt szándékunk, hogy írásunkkal felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre.

olvass tovább

Dolce&Gabbana krokodilbőr táska

  • 2008. november 24.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Dolce&Gabbana-t nem foglalkoztatja különösen az állatvédelem, és most bemutatták a legújabb, erősen limitált kiadású krokodilbőr táskájukat.

olvass tovább