Tanácsok az ellenálló kezekért

  • 2011. július 23.

A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján: a szép, ápolt női kéz felkeltheti a férfi érdeklődését. Lehet, hogy egy profi manikűrözés akár egy egész héten át kitart, viszont, ha házimunka közben gumikesztyűt visel, akkor egy házi körömfestés is kibírhat egy hétvégét.

olvass tovább

L.A. Makeup - Mini körömlakk

  • 2011. május 03.

Utazáshoz elengedhetetlen, kiválóan fed a nyár színeit idézi, 5 ml-es kiszerelésben kapható. Kötelező darabja a nyárnak. Hozzá körömlakklemosó, ami acetonmentes, 6 gyümölcsös illatban már a drogériák polcain.

olvass tovább

L.A. Makeup nagykövet fotózás

  • 2011. április 20.

Az L.A. Make up tavaszi sminktrendje fiatalos és színes! Az L.A. Make up tavaszi színeiben megtalálható a szivárvány minden árnyalata, legyen szó szemsminkről vagy éppen körömlakkokról. Tavaszi kínálatunkban megtalálható az elegáns visszafogott esti smink és annak erőteljesebb változata is, de készültek natúr, nyár esti hangulatot idéző make upok is.

olvass tovább

Ékes kezek

  • 2011. március 17.

Elérkezett a körömlakk kedvelők kedvenc időszaka. Tavasszal végre kibújhatunk a kesztyűnkből és megmutathatjuk kézfejünket a világnak. Az idei tavasz mottójaként bátran villants színt, pompázz, tündökölj.

olvass tovább

Hungarian Fashion Contest az Árkádban

  • 2010. november 18.

A budapesti Árkád bevásárlóközpontban November 14-én megrendezett Hungarian Fashion Contest-en nem volt hiány az egyediségből. Divattervezők, sminkesek és körömdíszítők mutathatták meg, hogy Magyarországon van és lesz utánpótlása a divatszakmának.

olvass tovább

Hungarian Fashion Contest

  • 2010. október 21.

A Hungarian Fashion Contest verseny 4 kategóriában hirdet versenyt fiatal tehetségek számára: smink, műköröm-körömdíszítés, ruhatervező és divatrajz kategóriában. A verseny célja a magyar divatvilág felpezsdítése, egy példátlan és rendhagyó verseny megteremtése, és persze a kreativitás támogatása.

olvass tovább

60seconds körömlak

  • 2008. július 14.

A RIMMEL London bemutatja a 60 Seconds körömlakk új generációját! Hajszálpontosan a Te mozgalmas életviteledhez igazítva: vibrálóan élénk színek, villámgyors felvitel - és máris bulira kész körmök egyetlen perc alatt!

olvass tovább