Kulcsszó keresés /


További árzuhanás a Premier Outlets Centerben!

  • 2011. január 20.

A leárazás leárazása kampány decemberben kezdődött, amely most kiegészül a ráadás "további árzuhanással" a Premier Outlets Centerben. A biatorbágyi outlet centerben akár 70%-kos kedvezménnyel vásárolhatók meg a legnagyobb világmárkák termékei. Ha szereted a márkákat és a legjobb ruhákra, cipőkre, parfümökre vágysz, akkor mindenképpen nézd meg ajánlatunkat!

olvass tovább

Memoir Man és Memoir Woman

  • 2010. október 07.

A világpremierrel egy időben mutatja be a NEROLI Luxus Parfüméria az Amouage parfümház legújabb parfümpárosát, a Memoir Woman-t és párját, a Memoir Man-t. A Fekete Hattyú emléke: dekadens utazás és találkozás a sötét énünkkel Az új alkotás inspirációja a XIX. századi francia költőzseni, Charles Baudelaire.

olvass tovább

Smart Energy

  • 2010. június 03.

Bios Life E világpremier! Az egyedülálló, 100%-ban természetes, koffeinmentes energiaital az ősi japán Matcha tea erejével Magyarországon is kapható!

olvass tovább

Szivárványszínek és fergeteges divatshow a kifutón

  • 2009. március 31.

Neves trendvezérek szakmai beszélgetésével és a divatbemutató premierrel március 27-én kezdetét vette a két hétvégén át tartó Arena Plaza Tavaszi Divathetek című rendezvénysorozat. A Lukács Gabi és Lakatos Márk által színpadra állított fergeteges divatshow során az Arena Plaza 18 vezető márkája mutatja be tavaszi kollekcióját.

olvass tovább