Kulcsszó keresés /


Ha nyár, akkor tengerre!

  • 2014. május 01.

Vízparti kikapcsolódásra nem csak a szállodai lehetőségek biztosítottak, hanem új, még nem annyira elterjedt megoldást is érdemes keresni, hogy lenyűgözd párodat, ismerőseid, üzletfeleid.

olvass tovább

Gucci Kids S/S

  • 2014. február 08.

A neves, Gucci divatház ebben a szezonban sem hagyta cserben a márkakedvelő anyukákat. A gyermek kollekciót, az iskolában vidáman eltöltött utolsó napok hangulata, a „mindjárt itt a tengerparti nyaralás” érzése inspirálta. Frida Giannini kreatív igazgató által irányított designer csapat kollekciójára a sokoldalúság, a kifinomultság, a könnyedség és a lazaság jellemző. Új szabászati stílus is megfigyelhető a Gucci házban, és részben a stílusos hetvenes évet eleveníti fel a ruhák megjelenése, élénk díszítéssel, divatos nyomatokkal.

olvass tovább

Mai mosoly: vargányakrémleves

  • 2013. október 21.

Ez egy régi recept, még abból az időből mikor hetedhét ágra sütött a nap. Volt itthon vargányám, ugyan nem friss, de frissen fagyasztott és egy szikkadt kalácsom. Akkor gondoltam én, vargányakrémlevest csinálok a barátoknak, meg báránysültet indiai módra mandulás rizzsel és raitával,, miközben összevetjük nyaralásunk fényképeit, jókat nevetünk, borozunk, miegymás. Tehát következzék a recept, ami szerintem akár egy őszi estén is nagyon jól eshet a család apraja-nagyjának.

olvass tovább

A legjobb úticélok babaváró nyaraláshoz

  • 2013. augusztus 23.

A babaváró bulik manapság már teljesen természetesnek számítanak, a születendő gyermek érkezését számos kultúrában szokás ünnepelni különböző formákban. Nemrégiben egy új trendhullám ütötte fel a fejét, melyben nem a baba érkezése, hanem a mama és a kispapa utolsó közös kettesben töltött élményén van a hangsúly.

olvass tovább

Sminktetoválás ápolása nyáron

  • 2013. augusztus 17.

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.

olvass tovább

Mai mosoly: háromsajtos ravioli

  • 2013. július 18.

Gyerekkorom óta imádom Olaszországot. Ezt az imádatot a szüleimnek köszönhetem, és a sok olaszországi nyaralásnak. Már 3 évesen Velencében sétáltam a macskaköves utcákon, és hallgattam a régi nagy olasz slágereket, talán olyan is volt, hogy üvöltve énekeltem a kocsiban lehúzott ablakon kifelé, hogy “ lasciatemi cantaaaaare”.

olvass tovább

Utazol? Hagyd magad mögött a befeszült izmokat is!

  • 2013. július 05.

Az utazás mindig újratölti a lelket, de kényelmetlenségekkel is jár: a sok üldögélés és bőröndcipelés nem egyenletesen terheli az izmokat, előbb-utóbb a leglazább és a legszebb tartású ember is elfárad, begörcsöl. Mit tehetsz, ha megérkezel végre álmaid nyaralására?

olvass tovább