Kulcsszó keresés /


Mai mosoly: chorizzos szendvics

  • 2013. július 15.

Imádom a szendvicseket, a kedvencem az aszaltparadicsomos mozzarellás. Sokszor eszem például ebédre is a Nemsütinél valami fincsi vega szendvicset. Nagyon finom krémeket kennek a kenyérre, meg egyébként is 1 percre van tőlük a munkahelyem. Innen volt az ötlet hogy medvehagyma pestot kenek a szendvicsemre.

olvass tovább

Facebook és a tanár-diák kapcsolat

  • 2013. június 15.

Talán sokunkban felmerült már a kérdés, ha foglalkoztatnak minket a világunk változásai, hogy vajon megváltozott terepen, a közösségi oldalakon hogyan kommunikálunk, mik az előnyök, hátrányok, veszélyek, és javaslatok? Az alábbi cikkben megválaszolom ezeket a kérdéseket, és mindamellett, hogy a tanár-diák kapcsolat a fő téma, a munkahelyi kapcsolatokra is érvényesnek találhatjuk a szempontokat.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 4.

  • 2013. június 04.

A mai napon teremtsd meg a Harmóniát minden életterületeden a munkahelyeden és adj hálát érte. Ma tégy valamit a karrierépítésed ügyében, tevékenységed sikert hoz. Napi megerősítés: Nap-mint nap a legjobbat hozom ki magamból, és cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 4.

  • 2012. december 04.

A mai nap hozz döntést, hogy befejezed a tétlenséget, most azonnal cselekedj! Ma a munkahelyi önmenedzselésé a főszerep. Napi megerősítés: Cselekvő és teremtő erőm rendkívüli, mindenben sikeres vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 1.

  • 2012. október 01.

A mai napon támogasd céljaidat,figyelmet fordíts arra, mi a jó neked is és a nagy egésznek is. Ma jól sikerülnek a munkahelyi intézkedések, találkozók. Napi megerősítés : Azt választom, hogy sikerre viszem az életem,követem álmaim.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 11.

  • 2012. szeptember 11.

Ma teremts szeretetteljes légkört a munkahelyeden és értékeld nagyra. Ma intézz családi ügyeket, vízzel kapcsolatos tennivalókat, például érzelmek, mosás, locsolás stb. Napi megerősítés: Hálás vagyok mindenért, ami körülvesz életemben.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 5.

  • 2012. szeptember 05.

Az első munkahelyeimen - zöldfülű és tapasztalatlan lévén - többször előfordult, hogy örömmel vettem volna, ha ezt-azt mások oldanak meg helyettem. Szerencsémre sosem tettek meg helyettem semmit, sőt gyakorta hallottam tőlük, hogy küzdjem meg a saját csatáimat és teremtsem meg a saját életfeltételeimet. Akkoriban óriási sértésnek éreztem mindezt, azt meg pláne, hogy volt aki hozzátette, hogy azzal segít nekem a legtöbbet, hogy nem tesz értem semmit. Ma már látom, hogy teljes mértékben igazuk volt. Megtanultam küzdeni és látom mennyi erő van bennem, reálisan fel tudom mérni a kitartásomat és az elszántságomat is. Azt hiszem ez még nagyobb eredmény, mint valamit jól elvégezni.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XI. / Szerda

  • 2012. február 29.

Aki sok dolgot csinál egyszerre, az szétforgácsolja magát, aki csak egy dologra koncentrál, és azt komolyan veszi, aki minden erejét és energiáját beleteszi célja elérésébe, az óriási teljesítményekre lesz képes. – mondta első munkahelyemen a főnököm. Egy életre megjegyeztem ezt a mondatot, az igaza mindig beigazolódott, akárhányszor döntöttem a dolgaim felől. Ma már képes vagyok szélsőségesen szelektálni a dolgokat, ha végig rá tudok koncentrálni az általam kijelölt feladatra az eredmény sem marad el.

olvass tovább

Szupergyors reggeli smink

  • 2011. október 11.

A munkahelyen íratlan szabály az ápolt megjelenés. Reggelenként viszont nincs idő egy komolyabb smink elkészítésére. Íme, néhány tipp, hogyan készíthetünk néhány perc alatt remek munkahelyi sminket.

olvass tovább