Kulcsszó keresés /


Mindennapi hajápolás

  • 2011. március 28.

A szépségápolásban a sminkelés fortélyai mellett nem árt megtanulni, hogyan lehet a hajaddal is hasonló csodát varázsolni, mint az arcoddal. Egy selymesen fénylő hajzuhatag bármiről képes elterelni a figyelmet. Biztos te is érezted már a fodrásztól jövet, hogy szebb nő lettél. Úgy érezted most bármire képes vagy. A szép hajad hat kisugárzásodra is, így miért ne tündökölnél minden nap? Egy kis odafigyelés, és nem lesz többé szükséged a fodrászra.

olvass tovább

Utazás a haj körül

  • 2010. december 28.

Amikor az üzletben az új hajápolási termékek között válogatunk, nem is jut eszünkbe, hány szakember munkája van egy-egy újdonság megjelenése mögött. Mert a haj nemcsak a divat része, a vonzerő egyik meghatározója, hanem a tudomány fontos területe is.

olvass tovább

A Wella hajhosszhoz köti a formázást

  • 2009. október 15.

Korokon és kultúrákon át a frizura és a különböző hajhosszok fontos szerepet játszottak önkifejezésünkben. A hajformázásban szakértő Wella felismerte, hogy a nők nagy többsége számára a hajviselet, vagy egy a megfelelő hajhossz megválasztása a belső és külső összhang legjobb kifejező eszköze.

olvass tovább

Fesd, formázd, ápold!

  • 2009. augusztus 10.

A nyári szabadság idejére sokan szeretnek új frizurákat, új színeket kipróbálni. Egy új hajszínnel még a legegyszerűbb frizurát is megbolondíthatjuk. A hajszínt bőrtónusunk kiegészítéseként és vonásaink kiemelésére használjuk. De hogyan lehetnénk eközben kíméletesek a hajunkkal? Bemutatkozik a Braun Satin Hair Colour, a Braun első, hőhatáson alapuló hajformázó-családja, amely kifejezetten a festett haj formázásához és ápolásához készült.

olvass tovább

Haj, mely ragyog akár a gyémánt

  • 2009. január 09.

A gyémánt minden korban a hölgyek jó barátja volt. A gyémánt amellett, hogy a világ legbecsesebb drágaköve, egyesíti a ragyogás, a luxus, és az időtlen elegancia fogalmát. Most eljött az idő, hogy haja is úgy ragyoghasson, akár a gyémánt. Az új Schwarzkopf Brillance hajfestéktől haja káprázatba ejtően ragyog, akár a gyémánt.

olvass tovább

A szépségápolás titkai: A hajápolás

  • 2008. január 24.

A kozmetikai cégek a hajápolással kapcsolatban számtalan kutatást végeznek. Azt könnyű eldönteni, hogy hajunk zsíros, vagy éppen száraz típusú. Ezen kívül lehet egyenes, hullámos, vagy éppen göndör.

olvass tovább