Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: viselj idén ősszel zöldet

  • 2017. október 16.

Ősszel is szeretjük a színeket, azonban azok a kifejezett kedvenceink, amelyek jól passzolnak az őszi környezethez, természetességet árasztanak magukból és jól mutatnak a sötétebb árnyalatokkal. Éppen ezért mi a zöldre szavazunk, ami tökéletes választás lehet, legyen szó kabátokról, felsőkről vagy éppen kiegészítőkről. A galériánkat lapozgatva egészen biztosan ti is kedvet kaptok majd hozzá!

olvass tovább

Őszi szünetben irány a világ legszebb országa!

  • 2017. szeptember 19.

Talán nem meglepő, hogy mesésen zordon tájaival, képtelen zöldjeivel és sejtelmes legendáival Skócia végzett az első helyen a Rough Guides utazási portál olvasói körében indított szavazáson. A világ legszebb országa toplista nyertese szerencsére a magyar kalandorok számára sem elérhetetlen úticél. Ezért érdemes már most megtervezni az őszi vakációt és meghódítani az érintetlen természet és a kísértetkastélyok földjét.

olvass tovább

Példamutatás, elkötelezettség, egészséges életmód, sport

  • 2017. szeptember 18.

A hétvégén több ezren vágtak neki a 32. Budapest Félmaratonnak, ahol nemcsak a futás, hanem az egészséges életmód népszerűsítése is egyik fő üzenete volt a Kométa részvételének. Több, mint 4oo futó viselt Kométa zöld pólót. Giacomo Pedranzini aki maga is teljesítette a félmaraton teljes távját büszkén számolt be a befutó után, hogy számukra ez nemcsak egy megjelenés volt, hanem a cél, hogy jó példával járjanak is elől. Kométa 8o%-os hústartalmú koktélvirslit hoztak, amivel a félmaraton végén mindenkit megvendégeltek.

olvass tovább

Őszi dekor tipp: hangulatos fényű töklámpás LED világítással

  • 2017. szeptember 18.

Az ősz egyet jelent a tökszezonnal, a többség legnagyobb örömére, hiszen a gömbölyű, narancssárga zöldségekből nem csak ínycsiklandozó fogásokat, hanem remek őszi dekorációt is készíthetünk. Viszont előfordulhat, hogy nincs sok kedvünk a tökmagok között turkálni, és összekoszolni a lakást. Van is egy remek tippünk az őszi hangulatú, töklámpásos dekorációhoz, ami nem jár semmilyen plusz problémával!

olvass tovább

Kométa zöldben futottak a hétvégén a sztárok

  • 2017. szeptember 13.

Kométa zöld pólót vettek fel a hétvégén a sztárok. A 'Mi kis falunk' mosolygós színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Peti motorversenyző, aki most hétvégén már portugáliában versenyez az SBK világbajnokság Supertsport kategóriájában az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítsék a múlt hétvégi Félmaraton eseményen!

olvass tovább

Őszi manikűr tipp: méregzöld körmök

  • 2017. augusztus 28.

A méregzöld az egyik legszebb, és legelegánsabb szín, amely sötét tónusa miatt az ősz egyik nyerő kiegészítője lehet, akkor is, ha manikűrről van szó. Ha nem hiszed, lapozd át a galériánkat, garantáljuk, hogy mire a végére érsz, számodra is az idei szezon egyik nagy kedvence lesz!

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a zellert

  • 2017. július 19.

A zeller Dél-Európából terjedt el és már a görögök is fogyasztották ezt a zöldséget a középkorban. Nálunk pedig a középkorban vált népszerűvé, de nem csak azért, mert remek fűszernövény, hanem számos jótékony hatást tulajdonítottak neki a gyógyászatban. Azonban ma már nem csak a népi gyógyászat leírásaira kell támaszkodnunk, mert bizonyítottan nagyon sok jótékony hatása van a szervezetünkre ennek a növénynek.

olvass tovább

Top10: gyönyörű, ásványokra hasonlító hajszínek

  • 2017. július 15.

Ahhoz már hozzászokhattunk az elmúlt években, hogy a színes frizurák elárasztották a szürke hétköznapokat, és nem szükséges egy fesztiválig utaznunk ahhoz, hogy nem éppen természetes, ám gyönyörű színekben pompázó hajkoronákat láthassunk. Kisebb korunkban a legtöbben nagy rajongói voltunk a színes, csillogó ásványoknak, előszeretettel jártunk kiállításokra, és talán még gyűjtöttük is őket. Idén nyáron viszont meg sem kell mozdulnunk, hogy ezekben a csodás színekben gyönyörködhessünk, ugyanis a kék, zöld és lila árnyalatokban pompázó, szürkével kevert, ásványok ihlette színeket a fejünkön viselhetjük. 

olvass tovább