Kulcsszó keresés /


#NoWomanEver - Kampány az utcai szexuális zaklatás ellen

Viszonylag új, de annál népszerűbb kampány terjed a közösségi oldalakon, nevezetesen a #NoWomanEver, amivel a nők az utcai szexuális zaklatásokra és azok kiábrándító, abszurd voltára hívják fel a figyelmet. Ehhez csatlakoztunk mi is, és fűztük tovább a gondolatainkat a témáról, hiszen ez egy igenis zavaró, bántó tényezője a mindennapjainknak.

olvass tovább

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat"- Dan Millman: A békés harcos útja

Amikor először meghallottam ezt a címet, A békés harcos útja (Peaceful Warrior, 2006) azt gondoltam, valami nagyon távoli, spirituális, ázsiai film lesz, félúton a Karate kölyök és a Kung Fu Panda között. Ezért meg sem akartam nézni, azt gondoltam nekem nincs szükségem „spirituális dumára”, unásig ismert életvezetési tanácsokra, és klisészámba menő motivációs idézetekre. A film Dan Millman regénye (Way of the Peaceful Warrior: A book that changes lives) alapján készült, ami 1980-ban látott napvilágot az USA-ban.

olvass tovább

Múzsa: Az erős nő

  • 2016. április 14.

Demeter Richárd, a tehetséges, fiatal tervező erős nőknek tervez. Ruhái abszolút nőiesek, határozott vonalvezetésűek, szexisek, és viselőjét tökéletesen kifejezi. Legújabb kollekcióját mutatjuk most meg nektek. Érdemes végiglapozni a lenyűgöző kampányfotókat és a lookbookot is!

olvass tovább

A Style.hu 7 csodája

  • 2016. március 21.

Ahogy az ókorban szidóni Antipatrosz híres epigrammájában felsorolta kora hét világcsodáját, 2007-ben pedig megválasztották a világ hét új csodáját, úgy ezúttal mi is összeszedtük a Style.hu hét csodáját. Nem mondjuk, hogy ezek azok a nevezetességek, melyeket halálunk előtt feltétlenül látni kell, hiszen e listák mindig szubjektív véleményen alapulnak, de határozottan érdemes.

olvass tovább

Sípálya Kresz

  • 2016. február 14.

A síelésnek is megvannak az írott és íratlan szabályai, amiket bizony be kell tartani. A siklást ugyan nem kötik jogosítvány megszerzéséhez, mégis van olyan veszélyes, mint az autóvezetés. A pályákon nem elég csupán a jó fizikai felkészültség és a jó reflex, ismerni kell a sípályán elhelyezett táblákat is.

olvass tovább

Tücsi, a BMW gyönyörű márkanagykövete!

  • 2016. január 25.

A gyönyörű műsorvezető, Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi lett a BMW új márkanagykövete, és a Wallis Motor Duna jóvoltából ki is próbálhatta a BMW 1-es modelljét. A tesztvezetésre mi is elkísértük, és a vezetésről, valamint a kipróbált autóról is faggattuk.

olvass tovább

Hozzátáplálás - Nem lóverseny

  • 2015. december 27.

A WHO, a La Leche Liga, a Szoptatásért Magyar Egyesület is az első félévben az igény szerinti és kizárólagos szoptatást javasolja, majd a szilárd ételek fokozatos bevezetése mellett az anyatej meghatározó maradjon az étrendben az első életévben - mi is egyet értünk ezzel. Betöltött hat hónapos korban válik lassanként képessé a csecsemő a szilárd ételek megemésztésére és hasznosítására. Tápszeres csecsemőknél sem érdemes ennél korábban kezdeni a hozzátáplálást, mert az ő emésztőrendszerük sem érettebb. Cikkünkben abban segítünk mire érdemes odafigyelned, ha eljött az első falatok ideje.

olvass tovább

Barbie-járgánnyal az utakon

  • 2015. december 03.

Miért félnek az emberek megmutatni másoknak, hogy igazából milyenek? Miért rejtik el a saját arcukat? Talán azért, hogy kevesebb konfrontációban legyen részük, és hogy beleolvadjanak a mindennapi unalmas masszába? Én soha nem féltem megmutatni, hogy ki is vagyok valójában, sőt, talán ezzel a húzással túl messzire is mentem!

olvass tovább