Kulcsszó keresés /


Ahol csak a manöken jár

  • 2013. május 07.

Vajon hogy mutatnak a kifutón csodált ruhadarabok a való életben? A sztárok gyönyörűen tálalják nekünk a remekbe szabott darabokat minden egyes vörös szőnyeges bevonulás alkalmával. A mi dolgunk csupán annyi, hogy eldöntsük, hol mutat jobban: a szőnyegen vagy ott, ahol csak a manöken jár.

olvass tovább

Áprilisi vörös szőnyeg

  • 2013. április 30.

Vége a második tavaszi hónapnak, de a késve érkezett, első napsugaras hetek sem teltek el tétlenül. A Tiffany&Co türkiz estet rendezett New Yorkban, a Chanel vacsorát adott a Tribeca filmfesztivál keretében és szombaton elkezdődött az idei, brit Vogue fesztivál. Remek rendezvények, ahol kíváncsian vizslathatjuk a vörös szőnyeget.

olvass tovább

Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!

  • 2013. április 08.

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti, amit „Vörös szőnyeg kezelésként” is emlegetnek. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

olvass tovább

A legstílusosabb sztárpárok

  • 2012. április 10.

"De szépek vagytok együtt!" - jó hallani ezt a mondatot, pláne, ha nem csak a túlbuzgó szomszéd néni mondja. Hollywood telis-teli van olyan párokkal, akik nem csak harmonikus és boldog párkapcsolatban élnek, de a lehető legjobban egymáshoz idomultak stílusilag is.

olvass tovább

Judith Leiber a luxustáskák királynője

  • 2012. március 30.

Judith Leiber a legnevesebb alkalmi táskatervező napjainkban. Nincs olyan vörös szőnyeges esemény, hogy ne legyen jelen valamelyik sztár kezében egy Judith Leiber darab, de ez nem is csoda, mert az összes táskája mestermű. Íme a 2012-es tavaszi kollekció.

olvass tovább