Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - február 17.

  • 2013. február 17.

A mai napon tervezd meg az utadat, tűzd ki az elérendő célokat, határozd meg a sorrendet és lásd, ahogy máris azt éled. Ma otthonod csinosítása, néhány új dolog vásárlása dobja fel életed. Napi megerősítés: Tudatosan tervezem az életem és elérem a céljaim, öröm van bennem és ezt sugárzom a világba.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 26.

  • 2012. november 26.

A mai nap mágneses és csodás teremtő erővel bír, jó nap a vállalkozásaidhoz. Ma intézz pénzügyeket, rendszerezd a hivatalos dolgaidat, vásárlás. Napi megerősítés: Vonzom a lehetőségeket és a pénzt, akár a mágnes.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 29.

  • 2012. október 29.

Ma végezd el mindazt, amihez hozzáfogtál. A mai nap pénzügyi feladatokra, vásárlásra a legalkalmasabb. Napi megerősítés: Felismerem, hogy legyek hatékony és sikeres.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - július 28.

  • 2012. július 28.

Rajongok a szabadtéri kulturális programokért, ezért nyaranta mindig alaposan átnézem a kínálatot, hogy időben jegyet tudjak venni az általam kiválasztott rendezvényekre. Ezek között gyakran szerepelnek komolyzenei konceretek, esetleg szabadtéri színházi darabok. Akinek hasonló az érdeklődési köre még mindig időben van a kínálat szemrevételezéséhez és a jegyvásárláshoz!

olvass tovább

Napi Üzenet - június 16.

  • 2012. június 16.

A mai nap vállald fel a kihívásaid, és old meg, ne panaszkodj. Ma fizikai síkon kertészkedés, vásárlásra nagyszerű. Napi megerősítés:Legyen ma csodaszép napja minden embernek, állatnak és élőlénynek.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVII. / Hétfő

  • 2012. április 09.

Olyan jó nőnek lenni! Jól érzem magam a női feladataimmal. Megnyugtató érzés, hogy nem nekem kell “leütni a mamutot”, ezt a feladatot meghagyom a páromnak, küzdjön meg ő világgal és a többi férfival. Nyugodtan sírhatok a romantikus filmeken vagy lehetek Sex és New York fan, az én alapvető feladatom az ünnepi teríték kitalálása, virágcsokor vásárlása a lakásba… Talán ezért is van az, hogy boldog és mindig örömteli vagyok ha dolgozom, még ha általában a hétvégékre és az éjszakákra is jut munka bőven. Felszabadultan teszem, teljes odafigyeléssel, maximális elszántsággal dolgozom, hiszen nem kell “villanykörte becsavaráson” vagy falfúráson aggodalmaskodnom, a férfimunkákat elvégzi a férfi. S ha valahol elakadok a munkával kapcsolatos ügyeim intézésében kapok tőle segítséget, egy kicsit elirányítgat ott, ahol elveszett vagyok. Az én olvasatomban ez jelenti azt, hogy mindenki teszi a dolgát.

olvass tovább